Så går en Human Design Reading till

Jag får en hel del frågor kring vad human design är och hur en reading går till. Det är såklart svårt att svara på det helt utan att just göra just en reading. Det är nämligen individuellt vad vi går igenom under en reading även om det är vissa saker jag i princip alltid har med. Men jag vill ändå skriva om det för att skapa en förståelse kring vad jag gör. Human Design är så otroligt komplext och ibland ganska överväldigande när det är nytt för en men när man väl förstår det är det fantastiskt!

Grunderna i din human design

Jag har tidigare skrivit om vad human design är i det här inlägget. Och om du fortsätter hålla koll här så kommer det komma upp fler inlägg framöver. När jag gör en reading går jag igenom din unika human design och dina energimässiga gåvor. Du får lära känna din typ och din authority men även andra delar av din chart och hur allt hänger ihop. För mig är det viktigt att visa den röda tråden i din design och hur du kan använda dina energier på bästa möjliga sätt. Jag upplever nämligen att man kan se och förstå saker på ett helt nytt sätt när man kopplar ihop de olika delarna och förstår hur de samverkar.

Jag kikar på din human design chart och vi går igenom din energityp, din authority och din profil. Vi pratar om hur du kan använda din strategi och authority i ditt liv för att lyssna mer på dig själv, fatta beslut som är rätt för dig och stå i din sanning. Det finns ofta en röd tråd i din design som jag kan se och förmedla när jag gör en reading. Det gör att jag kan guida dig till att se och förstå ditt life purpose och vad du är här för att ge till världen. Den du är här för att vara. För i human design handlar vårt life purpose om just det: Att vi redan är allt vi behöver vara, att vi inte behöver ”bli” någon och att det vi verkligen behöver göra är att omfamna den vi är.

Förbättra dina relationer genom att förstå din human design

Att förstå dina energier hjälper dig även i utbytet med andra. När du är medveten om vad som är din energikropp blir det nämligen mycket enklare att kunna förhålla sig till de energier du har omkring dig. Under en reading förmedlar jag både de energier och gåvor du har, alltså det som är en del av din energikropp hela tiden, och det du tar in från andra. Det är energier du kan flowa med och där du kan lära känna andra men det kan även innebära att du tar in conditioning (påverkan från omgivningen). Att vara medveten om din design och var du tar in energier från andra är alltså värdefullt både för dig själv och i dina relationer.

När jag gör en human design reading blir det mycket information på en gång och det är okej att känna sig överväldigad. Det viktiga att komma ihåg är att man inte behöver förändra allt på en gång. Human Design ska vara stärkande, inte begränsande, så det ska inte bli en stress för dig som gör att du känner att du måste förändra hela ditt liv. Även om du inte kan leva efter din design till hundra procent så kan du börja jobba med att lyssna på dig själv, förstå dig själv och skapa små förändringar i taget för att bygga upp ett hållbart liv.

Vill du boka en reading med mig där vi går igenom din unika individuella chart? Maila mig på Tess.waltenburg@gmail.com eller skicka ett DM till mig på Instagram så bokar vi in en tid.

Lästips: Nu är jag äntligen Human Design Reader!

1 Comment

  1. Pingback: Inspirerande jobb från soffan - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *