Co-work och lunch på M.E.A.T.

Idag började jag min arbetsdag med en human design reading. Det känns alltid lika fint och inspirerande att få göra något jag älskar och hjälpa andra se sig själv med nya ögon på samma gång. Jag är så tacksam för det! Det känns dessutom otroligt fint att större delen av mina kunder kommer via rekommendation från andra. Så jag vill verkligen tacka, än en gång, dig som tipsar om mig till andra. Det betyder mer än du kan ana.

Sedan kom min fina vän Mathilda över och co-workade med mig. Jag fick supermycket gjort och det gjorde mycket att hon var här. Jag älskar att jobba hemifrån, och jobba ensam, men ibland betyder det så mycket att få sällskap. Det känns dessutom som att det ger en bättre struktur på många sätt.

När vi hade jobbat ett tag begav vi oss ner på stan och åt lunch på M.E.A.T. Det var perfekt att äta lunch efter den värsta ruschen och vi kunde sitta i lugn och ro och prata. Lyx för två småbarnsmammor! Vi tog vars en burgare som var grymt goda, precis som maten brukar vara där.

Lästips: En riktigt härlig lördag

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *