Steg för Steg podcast

Har du någonsin känt att du skulle vilja leva mer hållbart men att du inte riktigt vet var du ska börja?

I slutet på september 2018 släpptes min podcast Steg för Steg – Inspiration för en hållbar livsstil där jag intervjuar inspirerande personer om deras resor mot ett mer hållbart liv. Allas resor ser olika ut, vissa har gjort livsstilsförändringar och vissa har yrken kopplade till hållbarhet, men det alla har gemensamt är att de försöker göra världen bättre. Steg för Steg.

Du får höra intressanta samtal om hållbart mode, köpstopp, matsvinn, cirkulär ekonomi, zero waste, veganism, naturlig skönhet, holistisk hälsa, hållbart entreprenörskap och mycket mer. Att få ta del av andras resor, utmaningar och lärdomar har varit otroligt givande för mig när jag har försökt leva mer hållbart och jag hoppas att du kan hitta ny styrka och inspiration i dessa samtal. Det finns så mycket vi kan göra för en bättre värld och jag hoppas att du hittar något som passar just dig.

Hållbar inspiration där poddar finns

Lyssna på podden här eller där poddar finns. Och du? Glöm inte att prenumerera så att du inte missar alla nya avsnitt! Jag blir även oerhört glad när ni recenserar podden och lämnar tips och feedback så att jag vet vad ni vill höra. Har du några tips och idéer inför kommande avsnitt? Skriv gärna till mig på tess.waltenburg@gmail.com eller skicka ett meddelande på Instagram till kontot @stegforstegpodcast. Där kan du även följa arbetet behind the scenes i stories och ta del av kloka citat från de olika avsnitten.

Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil. Foto: Marilia Bognandi.