Mina tjänster

Välkommen hit! Mitt namn är Tess Waltenburg och jag arbetar som coach och konsult inom hållbart varumärkesbyggande, strategi för sociala medier, copywriting och content. Min passion är att hjälpa er att förverkliga era drömmar och nå era idealkunder på bästa möjliga sätt. Med ett visionärt tänk och en bred kompetens tar jag fram paketlösningar utifrån just era behov.

Min drivkraft är att hjälpa er med hållbart varumärkesbyggande inifrån och ut för resultat utöver det vanliga. Genom att arbeta strategiskt hjälper jag er att prioritera det som verkligen tar er verksamhet framåt. Så att ni kan lägga er tid, energi och pengar på det ni är bäst på.

Hållbart varumärkesbyggande som tar er verksamhet framåt

Kärnan i min verksamhet är hållbart varumärkesbyggande och det genomsyrar allt jag gör. Min utgångspunkt är att alla gör så gott de kan men att det alltid finns utrymme för förbättringar, visioner och nya möjligheter. Jag vet att det finns mycket att ta hänsyn till som företag och för mig är det inte viktigast att ni är bäst på hållbarhet. Tvärt om ser jag gärna att ni står inför olika utmaningar då det ger oss en fantastisk möjlighet att utveckla ert arbete tillsammans.

För mig är det viktigast att ni har ambitioner. Arbetet med era värderingar, vad ni står för och hur det bör kommuniceras utåt kan jag hjälpa er med.

Strategiska tjänster och content som bygger trovärdighet

Genom att ta fram helhetslösningar, långsiktiga strategier och hållbara ramverk för er marknadsföring hjälper jag ert företag att bygga ert varumärke inifrån och ut. Tillsammans arbetar vi aktivt med era värderingar och låta dem genomsyra verksamheten. Med mina tjänster och min vägledning får ni möjligheten att förstå och lära känna er målgrupp på djupet och nå ut till rätt kunder med ert budskap.

Målet är att jobba smartare, inte hårdare. Så att vi kan skapa en direkt koppling mellan er marknadsföring och era verksamhetsmål. Kontakta mig eller boka in en kostnadsfri uppstartskonsultation för att se hur jag kan hjälpa er.

Ett urval av de tjänster jag erbjuder:

  • Konsulttjänster inom marknadsföring, varumärkesbyggande och kommunikation
  • Contentskapande till sociala medier och webb
  • Strategi för hållbart varumärkesbyggande och sociala medier
  • Marknadsföring och influencer marketing på mina kanaler
  • Produktbilder, rörligt innehåll och styling
  • Contentwriting, copywriting och SEO-tjänster
  • Evenemangsplanering och arrangemang av workshops
  • Föreläsningar inom hållbarhet och kommunikation

Vill du se exempel på något tidigare influencer marketing samarbete jag har genomfört? Här kan du se ett av mina blogginlägg i samarbete med Yves Rocher och här kan du läsa ett blogginlägg jag har skrivit i samarbete med Infinite Yoga. Du kan även se tidigare samarbeten på mitt Instagramkonto och lyssna på min podcast Steg för Steg där Sysav sponsrade säsong 3.