Inspirerande jobb från soffan

– Inlägget innehåller reklam för min verksamhet hos Young Living

När jag säger att jag vill kunna jobba var som helst ifrån så menar jag i 90 % av fallen att jag vill jobba från soffan. Hej Manifestor! Här sitter jag idag och njuter av solen genom fönstret under en filt. Kaffet är drucket, jag har snackat på overnight oats med kanel, äpple, mullbär och granola och ska ha en effektiv dag innan jag hämtar barnen tidigt på förskolan. Det är vår fredagsrutin som jag älskar.

Jag började dagen på bästa sätt med power hour med mitt team. För dig som är nyfiken på Young Livings business så kan jag säga att det är något av det bästa jag har gjort. Inte nog med att oljorna är underbara men gemenskapen man får är ovärderlig. Idag pratade vi mycket om human design, hur man kan lära känna sig själv och stötta andra. Det var så himla starkt och fint och jag gick ifrån mötet med SÅ mycket mer energi än jag gick in med. Bästa känslan!

”För mig är det så värdefullt att inte bara få jobba med något jag verkligen tror på utan att få känna gemenskapen med andra. Att kunna peppa, stötta och inspirera varandra.”

För mig är det så värdefullt att inte bara få jobba med något jag verkligen tror på utan att få känna gemenskapen med andra. Att kunna peppa, stötta och inspirera varandra. Även om vi alla har vår egen business så känns det helt fantastiskt att alltid ha ett team som hejar på en och vi vill alla att det ska gå bra för varandra. Det är en fantastisk känsla! Jag är så tacksam över att jag har hittat just det teamet jag är med i. Det gör så himla stor skillnad vem man signar upp med om man vill göra detta.

Innan dagen är slut ska jag ordna ett välkomstpaket till en fantastisk kvinna som har köpt ett startkit från Young Living via mig. När du köper ett startkit via mig får du nämligen en extra välkomstgåva. Detta är ingenting jag måste göra men det är något jag väldigt gärna gör för att du ska få en riktigt bra start med oljorna. Jag packar till exempel ner rollerflaskor och en glasflaska med jojobaolja så att du kan göra egna rollers direkt. Du får även inspiration och information om oljornas användningsområden.

Är du sugen på att köpa ett startkit från Young Living med tolv härliga oljor? Eller är du kanske nyfiken på businessen? Tveka inte att skriva ett DM till mig på Instagram så guidar jag dig kring det du vill veta. Det hade varit fantastiskt att få vägleda dig i de eteriska oljornas magiska värld!

Lästips: Så går en Human Design Reading till

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *