PR & Event

Vill ni ha hjälp med lanseringen av en ny produkt? Eller arrangera en paneldiskussion för att öka synligheten för ert varumärke? Jag erbjuder hjälp med PR och event i Lund och Malmö men även med digitala aktiveringar och kampanjer. Oavsett om ni vill ha hjälp med en del av ett event eller ett helhetsgrepp planering och projektledning så hjälper jag er gärna.

PR och hållbara event

Den röda tråden i det jag gör är hållbart varumärkesbyggande. Jag vill hjälpa er att nå ut på ett trovärdigt, genuint och meningsskapande sätt. När jag jobbar med PR och event är fokus på att hjälpa er att nå ut med er produkt, tjänst eller varumärke på ett sätt som är rätt för just er målgrupp. Ni kan anlita mig för flera tjänster inom varumärkesbyggande men även för ett specifikt event. Förutom planeringen av evenemanget erbjuder jag marknadsföring på sociala medier, content till era kanaler och annat kommunikationsmaterial om ni är i behov av det.

Är ni osäkra på vad som hade gett mest för just er? Kontakta mig så hjälper jag er att analysera vad som bör prioriteras för att ni ska nå ut på bästa sätt.

Tidigare kunder – PR & Event

Jag har tidigare arbetat med evenemangsplanering för Visit Lund där vi arrangerade en träff för influencers och kreatörer. Vi bjöd in lokala profiler för att lyfta vikten av allt härligt som finns att uppleva i närområdet. Det blev väldigt lyckat och även jag som kommer från Lund lärde mig otroligt mycket.

I början av december arrangerade jag en inspirationsfrukost på Helio i Malmö. Vi bjöd in influencers, entreprenörer och kreatörer för att skapa ett tillfälle att nätverka och stärka varandra. Det blev en väldigt inspirerande morgon med många fina samtal.

Jag har även arrangerat och planerat konferenser, evenemang, modevisningar, nätverksträffar och fester både i mina tidigare yrkesroller och genom mitt eget företag. Referenser finns vid intresse.

Lästips: Hållbart varumärkesbyggande inifrån och ut