Handla hållbart och genomtänkt

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus, Bodystore, Granit, Vimla, Lindex, Yves Rocher, Polarn O. Pyret, Filur Namnlappar och Åhléns –

Att gå via mina annonslänkar när du ändå behöver köpa något är ett sätt att stötta mitt arbete. Det ger mig nämligen lite provision utan att det kostar dig något extra. För mig handlar detta självklart inte om att uppmuntra till överkonsumtion utan om en enkel sak du kan göra för att bidra till det jag gör när du ändå behöver köpa något i matväg, till hemmet, förbrukningsartiklar eller genomtänkta köp av kvalitetsprodukter.

Ekologiska skafferivaror och giftfria städprodukter från Bodystore

Jag har handlat från Bodystore i många år och har alltid tyckt om både deras sortiment och service. De har ett brett sortiment av giftfria och ekologiska produkter och jag beställer regelbundet skafferivaror, kosttillskott, städprodukter, raw bars och annat därifrån. Du får gärna läsa mer om vad jag brukar beställa här och gå via min annonslänk om du vill köpa något. Bodystore har dessutom väldigt bra kampanjer och erbjuder fraktalternativ som levererar till dörren.

Hållbara vardagsprodukter från Jordklok

Jag beställer regelbundet bikarbonat, linoljesåpa, aleppotvål, skumbad till barnen och andra vardagsartiklar från Jordklok. De har ett brett utbud av ekologiska och miljövänliga produkter och jag är väldigt nöjd med deras service och snabba leverans. Om du vill beställa något därifrån så får du gärna gå via min annonslänk. Produkterna jag använde för att göra det här naturliga badsaltet går till exempel alla att köpa hos dem. Perfekt att göra antingen till dig själv eller någon du bryr dig om!

Handla barnkläder som håller hos Polarn O. Pyret

När jag väl köper nya barnkläder så ser jag till att det är plagg som håller. Sådant som kan slitas av båda mina barn och dessutom säljas eller skänkas vidare när de har vuxit ur det. Polarn O. Pyret är ett av de märken som jag verkligen gillar kvalitetsmässigt. De har dessutom en hel del ekologiskt i sitt sortiment.

Böcker från Bokus

Vill du beställa hem en bok antingen till dig själv eller i present? Då får du gärna gå via mina annonslänkar till eller Bokus. Jag kan till exempel varmt rekommendera Tuvessonskans och Portionen Under Tians kokböcker, barnböcker, Glennon Doyles fantastiska böcker Love Warrior och Untamed eller pyssel och annat roligt att göra tillsammans med familjen.

Märk upp barnens kläder med strykfria namnlappar från Filur

Jag är supernöjd med våra namnlappar från Filur Namnlappar och kan varmt rekommendera dem om du vill märka upp dina barns kläder. De är enkla att både sätta på och dra av då de är strykfria. Det är dessutom toppen om man vill tänka på andrahandsvärdet då man slipper lämna namn med penna till nästa ägare.

Medvetna nyinköp från Granit

Jag handlar, som ni vet, sällan nya saker. När jag gör det väljer jag dock saker av hög kvalitet som kan hålla och ge glädje i många år. För ett tag sedan slog jag till på nya ekologiska sängkläder och stora kuddar till sängen från Granit och jag har även beställt annan inredning därifrån. Om du vill köpa något nytt får du gärna gå via min annonslänk då jag varmt kan rekommendera deras sortiment med produkter i hög kvalitet och tidlös design. De har även té, ljus och andra förbrukningsartiklar.

Byt abonnemang till Vimla och spara pengar

Jag har haft Vimla i över ett år nu och är otroligt nöjd med att ha bytt abonnemang. Det har sparat mig mycket pengar varje månad som jag kan lägga på annat som är mer värdefullt i mitt liv. Du får väldigt gärna läsa mer om mina tankar kring Vimla här och gå via min annonslänk om du vill byta abonnemang.

Barnkläder och saker till hemmet från Åhléns

Våra barn har nästan bara kläder från second hand. Ibland har jag dock köpt några nya plagg och då har nästan allt kommit från Minimarket som är ett av Åhléns märken. Jag gillar deras barnkläder både för att de är färgglada och passar alla barn istället för att trycka in barnen i genusfack men även för att de är ekologiska och av hög kvalitet. De är ofta i tjockare, tåligare tyger och i lösa passformer som gör att barnen kan röra sig och leka. Från Åhléns beställer jag även förbrukningsartiklar som svanenmärkta ljus och glödlampor samt strumpor och strumpbyxor till mig och barnen. Det är även där jag har köpt min noppborttagare, mitt sykit, cederträringar och annan klädvård. Om du vill handla något därifrån så får du väldigt gärna gå via min annonslänk.

GOTS-certifierade basics och barnkläder från Lindex

När jag väl handlar nya basics, vilket jag tycker är svårt att hitta second hand, så handlar jag ofta hos Lindex. Jag tycker att de har ett väldigt bra sortiment av GOTS-certifierade bomullsplagg för både vuxna och barn. De har dessutom gratis frakt på ordrar över 250 kronor och erbjuder leverans till dörren. Supersmidigt!

Framkalla bilder hos Smartphoto

Om du vill ge bort en personlig present till familjen eller framkalla bilder till dig själv kan jag varmt rekommendera Smartphoto. Jag har själv framkallat bilder via dem som du bland annat kan se här och är väldigt nöjd med både deras service och kvalitet. De har dessutom ofta bra kampanjer på olika typer av fotoprodukter. Om du vill beställa något därifrån får du gärna gå via min annonslänk.

Badrumsartiklar från Yves Rocher

Om du har uppskattat mina samarbeten och tips om produkter ur Yves Rochers sortiment och vill handla hos dem så får du gärna gå via min annonslänk. Jag är otroligt nöjd med de produkter jag använder därifrån och är så stolt över att få jobba med ett märke jag själv verkligen uppskattar.