Nu är jag äntligen Human Design Reader!

För ett år sedan hittade jag Human Design och det har blivit ett av mina största intressen. För mig har det varit ett ovärderligt verktyg för att förstå både mig själv och andra. Jag har slukat poddavsnitt efter poddavsnitt, läst på och gjort amatörreadings för vänner. Att få reda på att jag är 5/1 Manifestor med Emotional Authority, och gräva ner mig i vad det innebär, har verkligen förändrat mitt liv.

Det har hjälpt mig att se mig själv med andra ögon. Att se egenskaper hos mig själv som jag tidigare har tryckt undan, eller sett som svagheter, som styrkor. Det har bekräftat saker jag sedan länge har känt och upplevt och jag har fått verktyg att sätta ord på saker på ett helt nytt sätt.

”Det har känts helt fantastiskt att förverkliga en stor dröm och att få verktyg att hjälpa andra se sig själva med andra ögon.”

När jag var på väg till New York bestämde jag mig äntligen: Jag ska bli Human Design Reader. Jag hade sedan länge kikat på utbildningar men velat och tvekat för att egot ställde till det. Men nu slog jag till. När jag var där registrerade jag mig på Jenna Zoes utbildning och sedan var det ingen återvändo. Jag har suttit timme efter timme och slukat material för att jag verkligen brinner för detta. Det har känts helt fantastiskt att förverkliga en stor dröm och att få verktyg att hjälpa andra se sig själva med andra ögon.

Igår öppnade jag upp för bokning av Human Design Readings och jag har redan tre readings inbokade. Jag känner verkligen så starkt att detta är början på något nytt och jag är så glad över att jag tog steget.

Vill du boka en reading? Maila mig på tess.waltenburg@gmail.com eller skriv ett DM till mig på Instagram.

Känner du till human design sedan tidigare? Eller har du kanske några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till mig. Jag älskar att sprida ordet om detta fantastiska system och svarar gärna på dina frågor.

Lästips: Så skapar du enkelt en egen hemsida som bloggare och entreprenör

1 Comment

  1. Pingback: Vad är Human Design? - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *