Längtar du efter mer självkärlek i vardagen?

– Reklam för egen verksamhet genom länkar till min kurs Självkärlek i Vardagen hos Mina Webbkurser

Jag vet hur det är att vilja ta hand om sig själv men aldrig riktigt hinna eller orka. Att känna att självkärlek blir ännu ett måste och något man känner att man misslyckas med. Det är så lätt att jämföra sig med andra och tänka att självkärlek och återhämtning ”borde” se ut på ett visst sätt. Eller att man väntar på ett bättre tillfälle då man tänker att man ska ha mer tid och utrymme i livet för att ta hand om sig själv.

Jag vet hur det är och det var därför jag skapade min kurs ”Självkärlek i Vardagen” hos Mina Webbkurser. Jag skapade den med mig själv där jag var för ett par år sedan i åtanke. Då när jag var trött, sliten, slutkörd och stressad. Det är jag såklart emellanåt nu också. Men nu har jag hittat hållbara vanor som verkligen funkar för mig och som inte tar alltför mycket tid och utrymme i anspråk. Självkärlek som jag kan utöva nästan när som helst, oavsett vad som pågår i övriga livet.

”Den här kursen är för dig som verkligen vill ta hand om dig själv, som längtar efter att visa mer omtanke gentemot dig själv, men som inte riktigt vet var du ska börja. Den är för dig som vill ha verktyg och guidning för att hitta hem till vanor som fungerar för just dig.”

Den här kursen är för dig som verkligen vill ta hand om dig själv, som längtar efter att visa mer omtanke gentemot dig själv, men som inte riktigt vet var du ska börja. Den är för dig som vill ha verktyg och guidning för att hitta hem till vanor som fungerar för just dig. Kursen ger inga pekpinnar eller regler kring vad självkärlek ”är” eller hur du borde utöva det utan hjälper dig att faktiskt börja lyssna på dig själv och hedra dina behov.

Om du har varit sugen på ”Självkärlek i Vardagen” kan jag varmt rekommendera dig att slå till nu. Vi har nämligen ett erbjudande till och med imorgon där du får självkärleksaffirmationer i pdf- och ljudformat på köpet samt ett gruppsamtal där du kan ställa frågor och få vägledning. Allt du betalar är 399 kronor och då har du tillgång till kursen i ett år. Du kan alltså ta den i lugn och ro för att verkligen skapa hållbar förändring. Lär mer, se introduktionsvideon och registrera dig för kursen här.

Lästips: Journaling för ökad medvetenhet och självkärlek

1 Comment

  1. Pingback: Inred med återbruk och second hand - Idag lanserar jag min nya webbkurs! - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *