Coaching och självkärlek

Självkärlek kan vara underbart, enkelt och ljust. Det kan även vara fyllt av höga toppar och ljusa dalar, självrannsakan och jobbiga sanningar. Självkärlek ska inte vara ännu ett krav – det ska vara en resa vi utvecklas och njuter av. En resa där vi hela tiden tar ett steg i taget mot läkande, frihet och personlig utveckling. Mitt mål är att hjälpa dig att leva livet du vill leva. Oavsett vad det betyder för just dig. Därför erbjuder jag tjänster inom coaching och självkärlek som är till för att stötta dig på just din resa.

Vad är självkärlek och personlig utveckling för mig?

För mig har självkärlek och personlig utveckling olika lager. Det finns både de små vardagliga vanorna där vi tar hand om oss själva och de mer djupgående förändringarna. Allt från vardagliga saker som en morgonpromenad eller några minuters yoga på kvällen till djupa saker som att möta gamla rädslor, limiting beliefs och mönster.

Som jag ser det hänger dessa ihop och bidrar till varandra. Genom att göra medvetna val som visar omtanke för oss själva lär vi oss själva att vi är värda att tas hand om. Detta bryter vanor och mönster även på ett djupare plan. Vad vi gör i vår vardagar, våra vanor och handlingar, påverkar vårt mindset och vår självbild. Varje litet steg mot självkärlek, läkande och personlig utveckling roll. Det viktiga är att du börjar.

Self love, personlig utveckling och självkärlek – från den ljusa sidan

Bilden som förmedlas av självkärlek i media är ofta väldigt förenklad. Det handlar ofta om love and light och att bara tänka positiva tankar. Jag vill nyansera den bilden. Som jag ser det är det nämligen när vi vågar se alla sidor av oss själva som vi kan läka på riktigt. När vi vågar gå in i mörkret kan vi skina ljus även där. Att trycka undan känslor och skuldbelägga sig själv för att man inte bara tänker positiva tankar är ofta inte hållbart i längden.

Genom att jobba med våra rädslor och limiting beliefs kan vi lära oss viktiga saker om oss själva som är avgörande för vår läkning och personliga utveckling. Allt vi har gått igenom kan hjälpa oss på vår resa om vi vågar se det. Du kan inte ändra ditt förflutna men du kan påverka ditt liv idag och din framtid.

Hur älskar man sig själv?

Det finns inget enkelt svar kring vad självkärlek är och kan vara. Det utgår alltid från vem du är, vad du har gått igenom, dina värderingar och behov. Hur vi mår och hur våra liv ser ut påverkas av en komplex mix av vår genetik, vårt sociala sammanhang och andra förutsättningar i livet. Ett första steg kan dock vara att fråga sig själv: Hur kan jag möta mig själv där jag är just nu? Vad behöver jag för att läka? Vilka förutsättningar har jag idag? Hur kan jag jobba med mig själv istället för mot mig själv? På så sätt kan vi skapa hållbar förändring för mer självkärlek och omtanke. Ett steg i taget.

I mitt arbete inom coaching och självkärlek hjälper jag dig på din resa. Vi jobbar tillsammans utifrån dina förutsättningar, behov och drömmar. Det är aldrig försent att ta ett steg i taget mot livet du vill leva. Du förtjänar allt du drömmer om och du har allt du behöver inom dig. Min roll är att vara din vägledning och ditt stöd i det.

Självkärlek i vardagen

Självkärlek har många olika lager men ofta är det viktiga att ta det första steget. Genom att visa omtanke för oss själva i det lilla lär vi oss själva att vi är värda att älskas och tar det första steget mot läkande, självkärlek och personlig utveckling. I min kurs Självkärlek i Vardagen går vi igenom vad självkärlek innebär för dig utifrån dina värderingar. Du får verktyg och vägledning kring hur du kan skapa mer självkärlek och livskvalitet utifrån dina förutsättningar.

Låter det intressant? Kika på introduktionen gratis och registrera dig här. Tack för att jag får vara en del av din resa!

Coaching inom självkärlek, hållbar förändring och personlig utveckling

Vill du ha ytterligare hjälp på vägen? Jag erbjuder även privat coachning för dig som vill komma närmre livet du vill leva, oavsett vad det betyder för dig. Med en bred erfarenhet inom självkärlek, personlig utveckling och som human design reader guidar jag dig till att följa dina drömmar. Resan jag har gjort med mig själv från ätstörningar, trauma och psykisk ohälsa till ett liv i linje med mig själv och det som är viktigt för mig är en av mina största framgångar. Och jag brinner för att hjälpa dig att göra din resa. Din resa mot självkärlek och livskvalitet kommer inte att vara likadan som min men jag ger dig coachning och vägledning på vägen.

Är du redo att ta nästa steg mot livet du vill leva? Du kan läsa mer om mitt coachingprogram Step Into Your Power här. Jag erbjuder även enskilda sessioner anpassade efter dina önskemål. Om du är osäker på vad just du behöver när det kommer till coaching och självkärlek så kan du kontakta mig här. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver och hur jag kan hjälpa dig på din resa.

Lästips: Självkärlek handlar inte om att ”bli” någon, det handlar om att skala bort allt som inte är du