Content för sociala medier

Vill ni bygga upp ert varumärke på ett inspirerande sätt? Känner ni att ni lägger alldeles för mycket tid på att skapa innehåll till era kanaler? Jag hjälper er att skapa kreativt content för sociala medier som stärker ert varumärke. Med min breda erfarenhet av både strategi och produktion hjälper jag er att prioritera vilket content som är rätt för er och leverera det på ett inspirerande sätt.

Beställ content för sociala medier – Anställ mig som content creator

Har ni produkter eller tjänster som ni vill ha hjälp med att marknadsföra? Jag hjälper er skapa content för sociala medier som går i linje med ert varumärke. Genom att utgå från er verksamhet och målgrupp skräddarsyr jag lösningar för just era behov.

Vet du inte riktigt hur era behov ser ut? Jag hjälper er gärna att hitta ett upplägg som stärker ert varumärke och effektiviserar ert arbete. Förutom content till era kanaler och influencer marketing-samarbeten erbjuder jag även tjänster inom PR och event. Läs mer om det här.

Produktion av rörligt content för Refurbly 2022

Content till tidigare uppdragsgivare 

Jag har drivit mina kanaler sedan 2017 och har lång erfarenhet av att ta fram kreativa contentidéer. Allt innehåll i mina kanaler är stylat och fotograferat av mig själv förutom när specifika fotografer nämns. Utöver det har jag arbetat med samarbetspartners och uppdragsgivare som Yves Rocher, Myrorna, Comfydence, Mylla Mat och Infinite Yoga. Sommaren 2020 skrev jag en Malmö-guide i samarbete med Malmö Stad och jag har producerat min podcast Steg för Steg – Inspiration för en hållbar livsstil i samarbete med Sysav.

Behöver ni hjälp med att skapa content för sociala medier? Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa just er.

Jag är kulturanalytiker i grunden (utbildad vid Lunds universitet) och har erfarenhet av både små och stora organisationer. Vill du veta mer om mig och min bakgrund? Läs mer om mig här.

Lästips: Så skapar du långsiktigt hållbart content