Mörk chokladkladdkaka med apelsin

– Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet genom länkar till mitt konto hos Young Living

Det här är en helt fantastisk kaka att baka nu under hösten! Kombinationen choklad och apelsin är alldeles underbar och den rena eteriska oljan Orange+ ger den en riktigt härlig apelsinsmak. Plus-oljorna från Young Living är eteriska oljor som är extra testade och anpassade för just matlagning. Perfekt när du vill ge det där lilla extra till en kaka eller en kopp varm choklad!

Det här behöver du:

 • 100 gram smör
 • 2 stycken ägg
 • 3 dl socker
 • 4 matskedar kakao
 • 0,5 tesked vaniljpulver
 • 1,5 deciliter vetemjöl
 • 1 kryddmått salt
 • 6 droppar Orange+ från Young Living
 • Smör och ströbröd till formen

Vispa ihop ägg och socker. Blanda alla torra ingredienser i en separat bunke. Smält smöret och vispa ner det i äggblandningen tillsammans med de torra ingredienserna. Droppa i sex droppar Orange+ från Young Living. Toppa med apelsinskivor för dekoration om du vill och grädda i ugnen på 200 grader i ungefär 10 – 15 minuter. Låt svalna och njut!

Att ha Young Livings Plus-oljor ger mig så mycket inspiration och kreativitet i köket. Jag ser verkligen fram emot att skapa recept både nu under hösten och inför julen. Tänk dig bara julgodis och drycker med pepparmint, kardemumma och annat gott. Mums! I min nästa Essential Rewards-beställning, som är Young Livings medlemsprogram, kommer jag få hem oljor för att kunna göra pumpkin spice. Förstår du hur peppad jag är?!

Är du sugen på att beställa oljor från Young Living? Eller vill du starta din egen business hos Young Living, få arbeta med eteriska oljor och ha mig som din personliga coach och guide? Du kan antingen registrera dig direkt via den här länken där mitt ID ska vara ifyllt som värvare, annars fyller du i 30566712, eller höra av dig till mig så ger jag dig all guidning och information du behöver. Skriv ett DM till mig på Instagram om du har några frågor! Jag guidar dig gärna om det här känns inspirerande och rätt för dig och är SÅ peppad på att ha dig med.

Lästips: Därför har jag valt att bli brand partner med Young Living

2 Comments

 1. Pingback: Nötig granola med choklad och kanel - Tess Waltenburg

 2. Pingback: Varm choklad med Orange + från Young Living - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *