Varm choklad med Orange + från Young Living

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Här kommer ett riktigt härligt vinterrecept! Varm choklad är en stor favorit hemma hos oss men jag älskar att variera smaken med olika smaksättningar. Det finns så mycket gott man kan ha i och det kan verkligen lyfta chokladen till en helt ny nivå. En klockren kombination, om du frågar mig, är apelsin och choklad. Här har jag använt Orange + från Young Living för en snabb och enkel touch av apelsin. Plus-oljorna från Young Living är våra oljor som är gjorda för att vara kosttillskott. Alla våra oljor är 100 % rena eteriska oljor men de här har genomgått extra tester.

Det här behöver du för att göra varm choklad med apelsin:

  • Havremjölk (Jag använde en barista-variant för skum
  • Kakao
  • Kokossocker
  • 3 – 4 droppar Orange + från Young Living

Värm havremjölken på mellanhög värme i en kastrull. Tillsätt kakao, kokossocker och Orange + olja. Vispa tills allt är blandat och värm till önskad temperatur. Häll upp i en kopp och njut!

Eteriska oljor som kosttillskott

Att ha några plus-oljor hemma har varit guld värt för mig och har satt extra guldkant på min mat och dryck. Det är så smidigt att kunna ha oljor hemma både för smak och hälsofördelar från de olika växterna. Jag har alltid älskat att ha citrusfrukter och färsk ingefära hemma men nu kan jag alltid ha det nära till hands utan att riskera att det blir dåligt. Suveränt! Att använda en droppe citron eterisk olja från Young Living motsvarar till exempel runt en halv citron så det är toppen att droppa i en kopp varmt vatten på morgonen.

Jag har Ginger + på min önskelista just nu. Det känns som en riktig höjdare i förkylningstider och det känns mycket smidigare än att stå och skala och riva ingefära varje gång jag vill dricka ingefärsvatten. Jag är även sugen på Lime + och Lemon +. I min oktober-beställning för Essential Rewards laddade jag upp med många kryddiga oljor så där har jag ett litet lager. Och apelsin förstås! Vilken plus-olja är du mest sugen på att prova?

Om du är sugen på att beställa någon av plus-oljorna, ett startkit eller några andra hållbara produkter från Young Living kan du gå in direkt via den här länken där mitt ID redan är ifyllt som värvare eller höra av dig till mig via Instagram så hjälper jag dig. Jag delar gärna med mig av tips och idéer på vad du kan beställa antingen som en ”vanlig” beställning eller för att sätta ihop en Essential Rewards-box om du vill få giftfria produkter levererade till dörren och samtidigt tjäna in återbäring. Läs mer om fördelarna med Essential Rewards och se mina tidigare boxar för inspiration här.

Lästips: Mörk chokladkladdkaka med apelsin

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *