Därför har jag valt att bli brand partner med Young Living

– Reklam för egen verksamhet –

Idag la jag upp en stor nyhet på mitt Instagramkonto: Jag har nämligen blivit brand partner med Young Living! Jag är SÅ peppad och ser verkligen fram emot att få dela dem här resan med dig. Young Living är ett företag som jobbar med eteriska oljor där produktionen är väldigt transparent. Deras process som de kallar ”seed to seal” innebär att de tar ansvar just från frö till flaska. I deras kataloger kan du läsa om gårdarna där råvarorna odlas. När man har utvecklat sin verksamhet får man möjlighet att besöka produktionen. Därför känns detta verkligen som ett bolag jag kan stå bakom.

I min IGTV-video berättar jag om mina tankar kring beslutet. Där pratar jag om hur jag tänker kring MLM generellt och varför jag har valt att jobba med just Young Living. I det här inlägget kommer jag gå in mer på djupet kring varför jag älskar Young Living både för deras produkter och businessmöjligheten. Häng med!

Så mycket mer än eteriska oljor

Även om Young Livings verksamhet kretsar kring eteriska oljor så har de även andra fantastiska, naturliga produkter. Därför passar det perfekt både för dig som älskar att göra saker själv med eteriska oljor och för dig som bara vill köpa färdiga, naturliga, effektiva produkter. De har allt från giftfritt tvättmedel och tvålar till tandkräm och smink. Du hittar saker för barnen, för dig själv, för djuren och hemmet. De har fantastiska presenter att ge bort till nära och kära och saker för dig som vill pyssla om dig själv. Så himla härligt! För mig väger det otroligt tungt att allt är giftfritt, ansvarsfullt producerat och snällt mot både mig, min familj och miljön.

Byt ut produkter till giftfria alternativ smidigt och billigt genom Essential Rewards

Förutom att Young Living har giftfria, naturliga produkter så har de även ett fantastiskt lojalitetsprogram. Genom deras program Essential Rewards kan du få hem en månadsbox med naturliga produkter du väljer ut själv. På så sätt kan du successivt byta ut det du har hemma efter hand som det tar slut. Du kan köpa Young Livings Produkter även utan att gå med men genom att handla genom Essential Rewards får du upp till 25 % återbäring, gratis produkter, billigare frakt och andra fördelar.

När du går med via mig får du även mig som din guide, jag hjälper dig med allt kring din beställning och du får tillgång till resurser via mitt team Sustainable Squad. Det känns fantastiskt att detta ger mig tillfälle att både jobba mer med giftfria produkter och få connecta med dig så att vi kan inspirera varandra!

Kom igång med din egen Young Living-business

Du kan alltså testa Young Livings produkter på vilket sätt du vill, antingen genom att shoppa i deras webbshop eller gå med i Essential Rewards. Du kan även starta din egen business hos Young Living om du känner att det här verkligen är något som inspirerar dig och som du brinner för. Genom att gå med i vårt team så får du tips, guidning och fantastiska resurser som hjälper dig på vägen. Jag kommer personligen bli din mentor om du väljer att joina via mig och finns här, coachar och hjälper dig längst vägen. Det jag tycker är så otroligt fint med detta är just att man gör det tillsammans. Man behöver i princip inte veta något alls när man börjar utan vi hjälps åt längst vägen.

Det känns även otroligt fint att vi alla har olika liv. Vissa har som mål att göra det på heltid, vissa vill ha det vid sidan av annat för att de älskar produkterna. Vissa pluggar, vissa jobbar, vissa driver eget och vissa är hemma med barn. Det här är en business där många som är otroligt framgångsrika är mammor som brinner för en hållbar livsstil och det inspirerar mig så himla mycket!

Om du vill gå med i ditt team hör du helt enkelt bara av dig till mig antingen via DM på Instagram eller till min mail Tess.waltenburg@gmail.com så guidar jag dig vidare. Jag ser så mycket fram emot att göra den här resan med dig!

Lästips: Så skapar du enkelt en egen hemsida som bloggare och entreprenör

4 Comments

  1. Pingback: 5 härliga recept du kan göra med Young Livings startkit - Tess Waltenburg

  2. Pingback: Mörk chokladkladdkaka med apelsin - Tess Waltenburg

  3. Pingback: DIY - Naturligt glow serum med lavendel, frankincense och copaiba - Tess Waltenburg

  4. Pingback: Min härliga Essential Rewards-beställning för Oktober månad - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.