Mina senaste second hand-fynd från Erikshjälpen

För ett par dagar sedan var jag på Erikshjälpen för första gången på länge och det var SÅ efterlängtat! Det blev inte ett långvarigt besök men jag hittade ändå en hel del godbitar till hemmet. Du kanske redan har kikat på min IGTV där jag visade upp dem men om du inte har gjort det kan du se dem här. Det finns så himla mycket fint att hitta second hand och jag är så tacksam över att ha ett så fantastiskt utbud i närheten! Erikshjälpen på Öresundsvägen här i Lund är verkligen värd ett besök och det finns fantastiska butiker i till exempel Åkarp och Malmö också om du vill göra en utflykt.

Den här gången fyndade jag bland annat ett otroligt fint litet träskåp. Jag har varit ute efter förvaring till mina oljor så det här blir helt perfekt! Nu ska det bara upp på väggen. Jag fyndade även klassiska ljusgrå Höganäs-koppar för 16 (!) kronor styck. Jag kunde bara inte lämna kvar dem. Utöver det hittade jag skor och stövlar till barnen, en vacker träask, en fin sked och en gjutjärnsstekpanna. Det var en riktigt lyckad second hand-runda med andra ord! Jag älskar att det finns så mycket fint att hitta begagnat och känslan av att fynda är verkligen obeskrivlig. Hemmet blir dessutom så mycket mer personligt när man handlar återbruk och second hand. Man får sin egen personliga mix.

Inred med återbruk och second hand

Om du vill lära dig mer om att inreda med återbruk och second hand så kan jag stolt berätta att jag kommer släppa en kurs om just det hos Mina Webbkurser inom kort. Jag är SÅ peppad och ser otroligt mycket fram emot att guida dig kring hur du kan inreda med mer begagnade prylar! Ibland kan man behöva lite hjälp att komma igång men sedan går det galant och det är just det jag hoppas att den här kursen kan hjälpa till med.

Lästips: En hållbar jul: Handla dina julklappar second hand istället för att köpa nytt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *