Så kan en Human Design reading hjälpa dig att nå din fulla potential

Jag har tidigare skrivit om hur en human design reading går till. Idag tänkte jag dela med mig av hur en reading kan hjälpa dig att skapa hållbar förändring i vardagen. Det ger dig nycklar att lyssna på dig själv, att leva mer i linje med ditt eget flow och nå din fulla potential. Samtidigt är det väldigt praktiskt och hands on. Därför är det ett fantastiskt verktyg för personlig utveckling. Oavsett var du är på din resa.

När jag gör en human design reading går jag igenom din unika chart. Jag förmedlar dina energimässiga gåvor och hur du kan jobba med dem. Vi diskuterar hur du kan jobba med ditt unika energiflöde. På så sätt kan du höja nivån på ditt arbete, ditt företagande och din livskvalitet. Bara utifrån en reading får du nycklar som gör att du kan fatta bättre beslut, få större självkännedom och interagera med din omgivning på ett mer givande sätt. Du får verktyg som du kan applicera på ditt liv direkt. Vilket är något av det jag uppskattar mest med human design som verktyg.

I första delen av vår human design reading går jag igenom din chart och förmedlar dina gåvor. Jag går igenom de olika aspekterna i din chart, vad de betyder och hur de samverkar. Sedan får du dela med dig av dina reflektioner och det som kommer upp för dig. Utifrån det diskuterar vi sedan vidare vad detta kan innebära i just ditt liv och hur du kan arbeta vidare med det.

”Bara utifrån en reading får du nycklar som gör att du kan fatta bättre beslut, få större självkännedom och interagera med din omgivning på ett mer givande sätt.”

Att lära känna sin human design är verkligen ett kraftfullt verktyg för personlig utveckling. Framförallt för att det utgår från just dig och hur dina energier fungerar, inte någon mall där alla ska fungera på samma sätt. Det här har några av mina kunder sagt när de har gjort en human design reading hos mig:

”Tess förmedlade min design med mycket energi och gav tydliga exempel på hur min design manifesteras i vardagen. Human design ger mig verktyg för att bättre förstå mig själv och min energi och jag ser fram emot att få lära mig mer av Tess!”

”Att göra en HD-reading med Tess var verkligen en djupdykning i livet. Det besvarade många frågor men många skapades också. Att se livet utifrån Human Design är verkligen en “game changer”. Samtidigt som det ger mig så många verktyg får det mig också att reflektera över hur jag kan leva mitt liv mer i linje med min design. Jag älskar hur Tess hittar kopplingar till verkliga livet som gör HD så otroligt värdefullt i hur vi kan förstå omvärlden och oss själva. Jag kan inget annat är varmt rekommendera dig att boka en reading med Tess, ni kommer inte ångra er!”

”Vilken otroligt intressant reading med Tess. Jag lärde mig så mycket om mig själv från helt nya perspektiv och Tess är väldigt bra på att förmedla kunskapen hon besitter. Jag visste inte mycket om Human design innan men nu vill jag veta allt!”

Är du nyfiken på att lära dig mer om din human design? Jag erbjuder en timmes human design reading via videosamtal. I det ingår en inspelning av samtalet, en pdf med din chart, mina anteckningar från vår session och journaling questions som du kan använda för att reflektera kring hur du kan leva mer i linje med din design. Läs mer här eller hör av dig till mig på tess.waltenburg@gmail.com för att boka in en tid.

Lästips: Vad är Human Design?

2 Comments

 1. Sofie Elofsson 11 juli, 2023 at 00:42

  Hej
  Jag bor i Norge men hadde gärna bokat en reading hos dig om det är möjligt.

  Med vänlig hälsning
  Sofie Elofsson

  Reply
  1. Tess Waltenburg 1 augusti, 2023 at 15:41

   Hej Sofie! Vad roligt. Det går jättebra. Jag skickar ett mail till dig. Med vänlig hälsning, Tess

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *