Nu kör vi igång en ny omgång av ”Start fresh this fall!”

Kommer du ihåg min utmaning ”Start fresh this fall!” som jag körde förra året? Nu kör vi igång igen! Tanken med den här utmaningen är att rensa både hemma och i sinnet för att få en nystart. Tillsammans peppar vi varandra att släppa taget om det som inte känns rätt längre så att vi kan göra plats för det vi faktiskt vill ha i våra liv.

Om du har följt mig ett tag så vet du säkert att jag har rensat ut i många omgångar. Det var faktiskt mycket därför jag startade mitt Instagram-konto för många år sedan. Jag drogs till minimalism och längtade efter att connecta med likasinnade. Nu har jag landat i att jag nog aldrig kommer vara någon renodlad minimalist, läs mer om det här, men att jag verkligen tror på att bara äga det som ger en värde.

Rensa ut och gör plats för det som betyder mest för dig

Igår var första dagen för den här gången och då var det dags att rensa kontoret, arbetsplatsen eller ja… Vad det nu kan vara som är jobbrelaterat. Även det digitala. För mig blev det en rejäl utrensning av mina mail. Fler än 1000 (!) mail fick åka i papperskorgen och det känns så himla skönt. Jag blev lång ifrån klar så gårdagens utmaning får följa med mig in i veckan. Förutom det rensade jag även min hemmakontors-plats (aka vårt ”finrum”), tog bort ledsna solrosor, bytte den smutsiga duken mot en ren och gjorde att platsen kändes mer harmonisk.

På torsdag klockan 12.00 kör jag och Lenita Gustafsson live på Instagram och pratar om att rensa för att göra plats för det som verkligen är viktigt i livet. Det hade varit superkul om du vill vara med och dela med dig av dina tankar och funderingar.

Hakar du på utmaningen? Dela gärna med dig av vad du rensar på Instagram eller i kommentarsfältet här.

Lästips: Rensa ut hemma – Såhär tänker jag

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *