Aurora: Hållbar strategi för varumärke och sociala medier

Nu kan jag äntligen berätta vad vi har jobbat på den senaste tiden! Häromveckan släppte vi nyheten om Aurora, vårt nya bolag som kommer hjälpa företag med hållbar strategi för varumärke och sociala medier. Vårt mål med Aurora är att leverera värdefulla insikter, verktyg och tjänster som hjälper er att jobba med marknadsföring starkt kopplat till era företagsmål. För oss är sociala medier och varumärke inte bara fluff och en snygg yta utan ett verktyg för att bygga upp en stark verksamhet och hållbar tillväxt.

”För oss är sociala medier och varumärke inte bara fluff och en snygg yta utan ett verktyg för att bygga upp en stark verksamhet och hållbar tillväxt.”

Vi kommer att hjälpa er att stärka er verksamhet inifrån och ut genom att jobba strategiskt utifrån just era mål. Vill du veta mer om hur vi jobbar? Läs mer på vår hemsida, följ oss på LinkedIn och connecta med oss på Instagram. Om du redan nu känner att det är dags att levla upp på sociala medier så kan du boka en gratis konsultation på 30 minuter här.

Vi ser fram emot att använda vår breda kompetens och erfarenhet för att hjälpa er med strategier som verkligen fungerar. Så att ni kan fokusera på det som är viktigast i er verksamhet.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *