Start Fresh This Fall – Rensa ut för ny energi och inspiration!

Känner du dig peppad inför veckan? Är du sugen på ett nytt projekt? Vill du rensa ut hemma? Se hit!

Igår publicerade jag en utmaning på min Instagram som pågår hela veckan. Jag vill nämligen ta till vara på nystarten många av oss känner inför hösten med en rensningsutmaning! Med hjälp av utmaningen ”Start Fresh This Fall” vill jag peppa dig att skapa mer utrymme i ditt liv för sådant som verkligen är viktigt i ditt liv. Vi börjar med att rensa ut hemma men det handlar om något större än så. Tillsammans reflekterar vi över vad vi vill ha kvar respektive släppa taget om inför hösten. Du väljer själv hur mycket du vill göra och vad som känns rätt för dig. Oavsett om du vill köra all in på minimalism eller konmari eller bara köra denna veckan så peppar vi varandra! Och kom ihåg: Även små förändringar kan göra stor skillnad i livet.

”För mig är rensning en viktig del av personlig utveckling och självkärlek. Som jag ser det handlar det inte om sakerna i sig utan om varför vi väljer att rensa ut eller behålla olika saker.”

Att rensa ut hemma har varit en viktig del av min personlig utveckling och resa mot självkärlek. Som jag ser det handlar det inte om sakerna i sig utan om varför vi väljer att rensa ut eller behålla olika saker. Det handlar om att fråga oss vilket liv vi vill leva och vilka saker som bidrar till det. Det är även därför konmari-metoden har gett mig så otroligt mycket. Fokus där är att verkligen lyssna inåt, att vara närvarande i livet vi lever just nu och leva livet fullt ut. Jag ser verkligen fram emot att läsa boken igen under hösten och fördjupa mina insikter.

Hakar du på utmaningen? Tagga mig gärna på Instagram om du delar något i inlägg eller stories där! Jag tycker alltid att det är lika kul att connecta och höra vad som peppar och inspirerar dig. Dela gärna med dig av vad du väljer att rensa ut så ger vi varandra tips och idéer!

Lästips: Konmari eller minimalistutmaningar – Såhär tänker jag

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *