Utflykt till Häckeberga Naturreservat och test av mina nya skor från Icebug

För ett tag sedan fick jag hem ett par Rover från Icebug. Icebug är ett märke som producerar skor på ett schysst sätt och de är ett av de märken jag är okej med om jag köper nya skor. Som du säkert vet köper jag det mesta second hand men ibland kommer några nya saker in i mitt hem också. Då försöker jag tänka pris per användning och kvalitet över kvantitet. Läs mer om mina tankar kring det här.

Rover från Icebug är en sko som är lätt och nätt men som ändå har ordentligt grepp. Den känns som ett bra komplement till mina andra rejäla vandringskängor. De här skorna planerar jag att ha på många utflykter, vandringar och andra äventyr framöver. De känns även perfekta för dagar ute i naturen med barnen. I videon här nedanför kan du se hur de ser ut. Jag visar även hur de greppar när jag är ute i Häckeberga Naturreservat och går i backar.

Har du testat skor från Icebug tidigare? Vad är dina erfarenheter?

Medvetna val för en hållbar garderob

Det kan kännas knepigt att skapa en hållbar garderob om man inte har försökt göra det innan. I det här inlägget har jag samlat tips, idéer och tankar för dig som vill göra mer medvetna val när det kommer till kläder och skor. Börja smått! Använd det du har, var kreativ och testa dig fram kring vad en hållbar garderob innebär för just dig. Det behöver inte vara så himla svårt.

Har du några frågor kring hållbart mode? Dela gärna med dig i kommentarsfältet eller skicka ett DM till mig på Instagram så skriver jag ett inlägg om det du undrar över. Jag älskar att hjälpa andra att konsumera mer medvetet så det betyder mycket att få din feedback.

Lästips: Spara pengar genom att låna, byta och aktivera

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *