Underbara naturliga dofter för höstmyset!

– Inlägget innehåller reklam för min verksamhet hos Young Living

En av de bästa sakerna med hösten om du frågar mig är alla härliga dofter och smaker. För mig gör det en stor del av höstkänslan! Jag myser gärna upp under en filt med en god kopp té och äter en bit choklad. Sedan tidigare har jag använt mycket doftljus för att skapa en härlig stämning hemma men nu använder jag min diffusor och eteriska oljor istället. På så sätt kan jag sprida ljuvliga höstdofter hemma utan onödiga tillsatser. En diffusor sprider den eteriska oljan med hjälp av vattenånga och är ett väldigt bra alternativ till doftljus som kan innehålla ämnen som inte alls är bra att elda upp.

Mina favoritoljor från Young Living just nu är bland annat Stress Away, Thieves, Orange och Vanilla. För mig är dessa dofter perfekta att alltid har framme och jag diffusar dem både som de är och tillsammans. Stress Away är en av Young Livings signaturblandningar som även finns med i startkitet. Det är en härligt tropisk doft som bland annat innehåller lime, lavendel, vanilj och cederträ. Den är ljuvlig både i diffusern och som i naturlig parfym eller som en extra boost under dagen. Thieves är också en av Young Livings signaturblandningar som innehåller citron, rosmarin, kryddnejlika och kanel och alltså har en fräsch men kryddig doft. Den är perfekt som ersättare för höstiga doftljus och är även immunstöttande. Jag ÄLSKAR verkligen Thieves och är så glad över att det är doften i Young Livings härliga städprodukter!

Härliga naturliga höstdofter som boostar humöret

Vanilj och Apelsin behöver jag kanske inte presentera men jag vill ändå tipsa dig om att beställa hem dem om du ska lägga en beställning snart. De här två är nämligen fantastiska både i diffusern och som naturlig parfym i en roller. Det är en glad och uppiggande blandning som gör mycket för humöret men de är även härliga i avslappnande diffuserblandningar. Eller varför inte i ett badsalt eller i badbomber?

Jag får verkligen inte nog av höstmys och vardagslyx och vill få ut så mycket som möjligt av den här årstiden. Det känns lite som att det är dags att gå i ide och rå om sig själv nu. Hur känner du kring hösten och vintern? Har du något härligt self care-knep att bjuda på? Eller vill du kanske tipsa om andra härliga naturliga höstdofter? Lämna gärna en kommentar här nedanför!

Kom igång med eteriska oljor

Om du är sugen på att beställa ett startkit med en valfri diffuser och tolv härliga eteriska oljor kan du gå in via den här länken där mitt ID redan är ifyllt. Om det inte är det fyller du själv i 30566712 i fältet ”Om värvaren” så får du mig som din oljiga guide. Där ser du även de olika startkiten du kan välja mellan och du kan självklart även sätta ihop ditt eget paket. Skriv ett DM till mig på Instagram så guidar jag dig!

Lästips: Oljorna i Young Livings start kit och deras fantastiska egenskaper

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *