Smygkik i Yves Rochers härliga julkalender!

– Det här inlägget är ett betalt samarbete med Yves Rocher

Du kanske redan har sett min Instagram live om Yves Rochers härliga julkalender men jag kan verkligen inte få nog! Jag är inte mycket för kalendrar för vuxna egentligen men den här innehåller verkligen saker som kommer till användning. Den är perfekt för dig som vill testa dig fram och hitta nya favoriter till badrumsskåpet utan att köpa allt till fullpris. Yves Rochers julkalender kostar 499 kronor så den är väldigt prisvärd för dig som vill unna dig lite extra guldkant på tillvaron.

Är du sugen på att veta vad som finns i? Spana in det här! Jag smygtittade i lucka 1, 7, 10 och 24 och hittade några härliga favoriter. En av luckorna innehöll min favoritmascara Intense Metamorphose i ljuvlig limited edItion-förpackning, en innehöll en härlig shower gel med apelsindoft, en innehöll en ansiktsmask med kamomill och en innehöll min favoritskrubb med aprikoskärnor. I perfekta reseförpackningar dessutom!

Yves Rochers julkalender är en stor favorit hos mig eftersom den innehåller saker som kommer till användning. Den är även gjord till 60 % av återvunnet papper som annars hade slängts och är otroligt vacker. Spana bara in det härliga mönstret och färgerna! Jag ska hitta ett riktigt bra ställe här hemma där den kan stå framme som dekoration. Utöver allt detta är den otroligt prisvärd. Så passa på att slå till här om du vill unna dig själv eller någon du tycker om lite extra vardagslyx!

Lästips: Vårigt, matt läppstift från Yves Rocher

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *