Min härliga Essential Rewards-beställning för Oktober månad

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living

Om du följer mig på Instagram så har du säkert redan sett i den här videon att jag har fått hem min Essential Rewards-order för Oktober och jag är SÅ peppad på allt jag har fått hem! Essential Rewards är Young Livings medlemsprogram som gör det enkelt och smidigt att gå över till en naturlig och giftfri livsstil. Paketet levereras till dörren, man väljer helt själv vad man vill ha i, man får upp till 25 % återbäring och man får härliga promos (gratisprodukter) varje månad.

Att gå med i Essential Rewards är helt valfritt, man kan handla hos Young Living som ”vanlig” kund också, men jag älskar att det både är smidigt och ger mig många förmåner. För mig sparar det tid och energi att köpa saker jag ändå hade köpt på ett och samma ställe och få det levererat till dörren. Produkterna är dessutom av fantastisk kvalitet, håller länge och priserna blir väldigt förmånliga i och med Essential Rewards där man både får återbäring och gratisprodukter. Jag älskar det!

Få giftfria, härliga produkter levererade till dörren

Den här månaden gick jag all in på naturliga städprodukter. Doften Thieves från Young Living är en STOR favorit här hemma och till min stora förtjusning har de just den doften i alla sina städprodukter. Thieves är en fräsch men kryddig doft som passar perfekt i allt från diffusern till produkter i hemmet så jag förstår verkligen varför den är så populär! Den har dessutom immunstöttande egenskaper så det kändes perfekt att ladda upp inför hösten och vintern. Jag köpte även olika plus-oljor att göra härliga pumpkin spice-blandningar till diffusern med. Vem behöver elda giftiga doftljus när man kan ha en lyxig doft i hemmet på ett naturligt och härligt sätt? Plus-oljorna är dessutom testade som kosttillskott och går att ha i drycker och matlagning. Mums!

Härliga förmåner och bonusprodukter

Nu i Oktober har Young Living fantastiska portos och jag fick bland annat hem Thieves som eterisk olja och min favorit Stress Away helt gratis. Utöver det fick jag hem Breathe Again som är en roller som är riktigt fräsch och stöttar andning och luftvägar, Thieves munskölj och Thieves handsprit gratis. Detta är alltså utöver den 10 % återbäring jag får de tre första månaderna som höjs till 20 % från och med fjärde månaden i Essential Rewards. Så om du, som jag, redan handlar giftfria och naturliga produkter eller vill gå över till en mer miljövänlig livsstil är det här ett väldigt smart och smidigt sätt att göra det på.

Thieves och Stress Away som jag fick hem den här månaden är två av de fantastiska oljorna i startkitet som är perfekt att börja med. Där får du tolv olika härliga oljor och du kan även välja ett paket med en diffuser som gör att du kan sprida härliga dofter som gör gott istället för att elda upp syntetiska tillsatser. Hör gärna av dig om du vill ha tips och guidning kring hur du kan beställa och använda oljorna! Jag hjälper gärna till. Detsamma gäller om du vill ha guidning kring vad du ska välja i din kommande Essential Rewards-box.

Om du vill beställa från Young Living via mig så kan du antingen gå in direkt via den här länken där mitt ID redan är ifyllt. Om det inte skulle vara det fyller du själv i 30566712 i fältet ”Om värvaren” så får du mig som din personliga guide. Det är bara att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Jag hjälper väldigt gärna till så att du kommer igång med din oljiga, giftfria, naturliga resa på bästa möjliga sätt!

Lästips: 5 härliga recept du kan göra med Young Livings startkit

1 Comment

  1. Pingback: Min Essential Rewards-order för November - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *