Oljorna i Young Livings startkit och deras fantastiska egenskaper

– Det här inlägget innehåller reklam för Young Livings startkit och min verksamhet hos Young Living

Anledningen till att jag älskar att arbeta med Young Livings eteriska oljor är för att det finns så otroligt många fantastiska användningsområden. Oavsett om du vill städa giftfritt, stötta dina känslor, boosta din kropp eller använda dem i spirituella praktiker så finns en olja för dig. Du behöver alltså inte särskilt mycket för att komma igång. Och du behöver verkligen inte vara expert för att börja.

Jag rekommenderar Young Livings startkit för nybörjare. Helt enkelt för att det innehåller 12 oljor men otroligt många användningsområden. Det gör att du kan testa dig fram, hitta egna favoriter och prova olika sätt att använda dem på. Att köpa ett av Young Livings startkit är dessutom väldigt prisvärt jämfört med att köpa oljorna separat.

Här är en snabb genomgång av några användningsområden för oljorna i Young Livings startkit:

 • Thieves – Droppa i DIY städprodukter, i egen växtspray, använd som uppfräschare för mattor, luftrenande när den används i diffusern, luktborttagare och en boost för ditt välmående.
 • Digize – Ta med på resan för att använda vid behov, stötta din mage och ge lindring vid mensvärk. Minskar svullnad och smärta framförallt kring magen.
 • Frankincense – Grundande och perfekt för yoga och meditation, vårdande i hudvård, stöttar känslomässigt välmående, spirituell utveckling och riktigt härlig i DIY glow serum.
 • R.C. – Använd innan träning, för massage, i DIY chest rub, för att stötta andning och droppa på golvet i duschen för en fräsch doft.
 • Orange – Luftrenande i diffusern, uppiggande för humöret, avslappnande på kvällen och hjälper nervsystemet att slappna av. En riktigt härlig go to-olja!
 • Lemon – Effektiv för fläckborttagning, för att få ljusare vit tvätt, luftfräschare i diffusern, för att ta bort klisterlappar, lugnar blemmor på huden och hjälper vid illamående.
 • Stress Away – Använd som naturlig parfym, när du gör eget badsalt, för att varva ner inför sömn och för emotionell stöttning, fridfullhet och meditation.
 • Peppermint – En härligt kylande eterisk olja som ger ny energi, hjälper vid huvudvärk, förbättrar fokus och kan ge lättnad vid hosta om man kör den i diffusern.
 • Panaway – Hjälper vid spända muskler och är perfekt i allt från badsalt till muscle rub, är stöttande vid huvudvärk, kylande och uppiggande.
 • Lavender – Stöttande när du vill varva ner inför sömn, härlig att använda i avslappnande bad, vårdande för håret, lugnar huden, perfekt att använda i glow serum och för årstidsstöttning.
 • Copaiba – Drivande olja som främjar effekten av de andra oljorna, lindrande om den gnuggas på tandkött hos bebisar som får tänder, bidrar till emotionell stöttning och härlig att ha i DIY kroppsskrubb och badsalt.
 • Purification – Fungerar som luktborttagare, för att fräscha upp tvätt, ta bort insekter, att rengöra hud och få blommor att vara längre.

Ja, du hör ju! Och det här är bara några av alla fantastiska användningsområden för oljorna i Young Livings startkit. Den här helgen är det dessutom Young Living Day så om du registrerar dig som ny kund och beställer ett startkit, eller andra varor för över 100 PV, senast på måndag så får du en 15 ml (den stora flaskan) Salvia på köpet. Det finns flera olika startkit att välja mellan. Om du vill ha en diffuser kan du till exempel välja Aria-diffusern som jag har. Det finns även andra varianter samt startkit med städprodukter och vår antioxidantdryck Ninxia. Eller så registrerar du dig och sätter ihop ditt alldeles egna paket, det väljer du helt själv!

Vill du komma igång med eteriska oljor?

Om du är nyfiken på Young Living så kan du gå in direkt via den här länken där mitt ID redan är ifyllt. Om det inte skulle vara det fyller du själv i 30566712 i fältet ”Om värvaren” så får du mig som din personliga guide. När du kommer in där ser du även de olika startkiten du kan välja mellan. Det är bara att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Jag hjälper väldigt gärna till så att du kommer igång med din oljiga, giftfria, naturliga resa på bästa möjliga sätt!

Lästips: 5 härliga recept du kan göra med Young Livings startkit

3 Comments

 1. Pingback: Inspirerande jobb från soffan - Tess Waltenburg

 2. Pingback: Underbara naturliga dofter för höstmyset! - Tess Waltenburg

 3. Pingback: Fyra härliga skönhetsprodukter du kan göra själv med oljorna i Young Livings startkit - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.