Så skapar du enkelt en egen hemsida som bloggare och entreprenör

– Inlägget innehåller reklam i form av värvningslänk till One.com

Innan jag startade den här bloggen använde jag mig av en bloggportal. Det var smidigt på sätt och vis, men jag behövde anpassa en hel del i designen och kunde aldrig styra annonserna som visades. För mig som arbetar värderingsmässigt kändes det väldigt viktigt. När jag började driva mina kanaler som ett företag ville jag även kunna lägga till andra tjänster på min hemsida och visa olika delar av mitt arbete. Efter att ha kikat runt och bollat idéer på andra registrerade jag min hemsida här hos One.com. Det var enkelt och smidigt att skaffa en blogg och hemsida med egen domän. I och med att jag jobbar med mina kanaler så är smidiga lösningar A och O i mitt entreprenörskap.

Blogg och hemsida med egen domän

Min hemsida och blogg är en WordPress-sida och det var väldigt smidigt att ordna det via One.com. Jag upplever även att priserna är väldigt fördelaktiga jämfört med andra alternativ. Temat jag använder är ett färdigt tema som heter The Blogger och finns att ladda ner här. Jag fick hjälp av fantastiska Lilly Norfeldt att anpassa det efter mina önskemål och vips så hade jag en snygg och användarvänlig sida som passar mina behov perfekt.

För mig har WordPress och One.com varit superbra alternativ som gör att jag kan ha en enkel och snygg hemsida som är lätt att uppdatera. Om du också vill registrera din hemsida via One.com så får du gärna gå via min länk här. Det ger mig lite provision och kostar dig inget extra. Om du har frågor eller funderingar så får du gärna skriva i kommentarsfältet här eller skicka ett DM på Instagram. Jag hjälper gärna andra entreprenörer att utveckla sina verksamheter och delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Lästips: För dig som jobbar med influencer marketing på ett företag

4 Comments

  1. Pingback: Nu är jag äntligen Human Design Reader! - Tess Waltenburg

  2. Pingback: Därför har jag valt att bli brand partner med Young Living - Tess Waltenburg

  3. Pingback: Därför borde du ha en blogg som influencer - Tess Waltenburg

  4. Pingback: Vad är skillnaden på hållbar och medveten konsumtion? - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *