Medvetna barnkläder från Busbra Barn i Lund

Jag är otroligt tacksam över utbudet av second hand här i Lund. Vi har dels Erikshjälpen på Öresundsvägen där jag alltid hittar finfina fynd. Utöver det finns både Emmaus och Erikshjälpen på gågatan i stan. Ett stenkast därifrån finns även en fantastisk butik för dig som har barn. Hos Busbra Barn på Kattesund 1 har jag fyndat massor av begagnade barnkläder i fint skick. Det känns bra både för plånboken och för planeten och jag har dessutom varit väldigt nöjd med mina köp.

Begagnade barnkläder till bra priser

Vissa av er har säkert redan sett presenterna jag ordnade till min minsting när hon fyllde 3. Pippi-kläderna som jag hade köpt på Busbra Barn blev väldigt uppskattade och har kommit till stor glädje. Allt jag har handlat där, från strumpbyxor till sneakers, har varit i jättefint skick och de får in nya varor hela tiden. Hos många second hand-butiker som inte främst fokuserar på barn kan utbudet variera väldigt mycket. Ibland finns det knappt någonting i vissa storlekar, och det är såklart fullt förståeligt. Här finns dock nästan alltid lite av varje och även saker som strumpbyxor, skor och ytterkläder som annars kan vara svårt att hitta second hand.

Jag älskar att handla second hand till barnen och jag upplever att utbudet bara blir bättre och bättre hela tiden. Det finns både många butiker med bra utbud men jag har även fyndat en hel del barnkläder, skor och ytterkläder på till exempel Tradera och Facebook Marketplace. Om du har vänner som också har barn, varför inte anordna en klädbytardag just för barnkläder? Att låta det man själv vill bli av med komma till glädje för någon annan samtidigt som man själv får något man behöver är en fantastisk lösning tycker jag. Det är perfekt både för den som vill spara pengar och för den som vill leva hållbart. Eller både och.

Har du besökt Busbra Barn i Lund? Eller brukar du kanske handla kläder till barnen second hand någon annanstans? Dela gärna med dig av dina tips och erfarenheter i kommentarsfältet!

Lästips: Hållbara presenter till vår treåring

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *