Hållbara nagellack i höstens färger från Yves Rocher

– Betalt samarbete med Yves Rocher

Att dra ner på vår konsumtion är nödvändigt om vi ska kunna leva mer hållbart. Det tror jag att vi alla är överens om. Men jag tror inte att det måste innebära att vi drar ner på allt som ger oss livsglädje. Därför är jag glad över att det även kommer mer hållbara alternativ till produkter som kanske inte är nödvändiga men som för många sätter guldkant på tillvaron. Sådant som känns kreativt och lustfyllt. Saker som kan göra en helt vanlig vardag lite mer spännande.

För mig är nagellack en sådan sak. Jag skänkte dock bort alla mina nagellack när jag fick barn för att tiden och orken inte fanns, men nu har jag hittat tillbaka till det och älskar att utforska nya härliga nyanser. Det kan verkligen vara pricken över i för en outfit och jag gillar att plocka upp olika färger från det jag har på mig i mina naglar. Eller skapa kontraster genom att bryta av med en helt annan färg än det jag har på mig. Ett klassiskt rött nagellack kan till exempel pigga upp en basic outfit och är riktigt snyggt kombinerat med både guld- och silverringar.

Hållbara nagellack i vackra nyanser

Yves Rochers nagellack från serien ”Go Green” kommer i många härliga nyanser. De innehåller lösningsmedel av naturligt ursprung baserat på vegetabilisk biomassa från till exempel beta eller sockerrör. De är dessutom bra då de sitter och håller sig snygga länge. För mig är det A och O då jag vill kunna leva som vanligt utan att vara rädd om mina naglar bara för att jag har målat dem. Jag har testat runt mellan olika färger och älskar att variera mig. Mina favoriter är det blåa och det lila nagellacket, men jag gillar även det khakigröna och lila hyacint. Har du testat nagellacken från Yves Rocher? Har du någon personlig favorit?

Lästips: Jag har något roligt att berätta för er

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *