Snygga till en byrå med vintagefärg!

Mitt senaste projekt här hemma var att måla om en byrå, nämligen den här. Det är en enkel träfärgad byrå från IKEA som fick nytt liv med vintagefärg. Jag hade rester kvar sedan det här projektet och det räckte precis till att måla den här byrån. Så himla bra! Byrån kommer vara en del av min kontorshörna i sovrummet. Sedan jag började jobba med min business med Young Living så har jag behövt plats till alla fantastiska produkter och denna passade helt perfekt. Min kära vän Mathilda köpte den här på IKEA i Helsingborg på grund av att den var slut överallt annars. Så himla snällt!

Måla om med vintagefärg

Jag är så himla nöjd med resultatet! Det är fantastiskt hur enkelt och roligt det kan vara att göra om en enkel möbel. I det här fallet köpte jag som sagt en ny, efter att ha jagat runt på Blocket och Marketplace utan resultat, men det är såklart ett toppensätt att pigga upp second hand-möbler också. Lite färg kan verkligen göra otroligt stor skillnad och jag tycker personligen att vintagefärg är så himla snyggt. Det ger en härligt matt look som passar perfekt in i mitt hem och jag älskar den här gråblåa nyansen.

Genom att måla om en byrå kan du både få ordentligt med förvaring och en härlig inredningsdetalj. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra! Du kanske även lägger till nya knoppar eller handtag? Att måla om second hand-fyndade möbler med samma färg är ett perfekt sätt att skapa ett enhetligt hem med enkla medel. Det är en av sakerna jag kommer gå igenom mer i min kurs ”Inred med återbruk och second hand” som lanseras hos Mina Webbkurser inom kort.

Min inredning påverkar verkligen mitt humör

Att ha en kontorshörna som inspirerar mig gör så himla mycket för min kreativitet! Därför känns det så fint att få ha en arbetsplats jag trivs med. Särskilt när jag jobbar så mycket hemma. I den här byrån förvarar jag startkitet, flaskor inför kommande workshops, flyers och annat jag använder i min business. Oljorna har verkligen öppnat upp en helt ny värld för mig och jag känner så mycket ny kreativitet och inspiration. Det här är bara början!

Skulle du vilja gå en fysisk workshop hos mig där vi gör rollers? Eller kanske en där vi skapar våra egna hudvårdsprodukter? Tveka inte att kommentera här eller skriva till mig på Instagram med tips och idéer! Jag vill ju såklart skapa innehåll och kurser som verkligen kommer till glädje så all input är otroligt uppskattad.

Lästips: Organisera mera! Smart och snygg förvaring.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *