En riktigt härlig lördag

Jag hade en riktigt fin dag igår. Först hade vi en lugn morgon hemma. Vi åt frukost på soffan (som alltid när vi är lediga) och kollade på Skönheten och Odjuret. Sedan begav jag mig iväg på ett eget äventyr. Mitt första stopp var Love Coffee där jag köpte en havrelatte och en kardemummabulle som färdkost till tåget. Sedan begav jag mig till Malmö där Lin plockade upp mig. Vi skulle nämligen ut på landet och fira Gabriellas födelsedag och det var den första riktiga festen jag har varit på sedan innan pandemin. Så himla härligt och konstigt på samma gång!

Gabriella är en av mina nyaste men närmsta vänner. Hon är en sådan person som kom in i mitt liv och direkt fick nycklarna till mitt hjärta. Jag är så otroligt tacksam för att livet gav mig henne och att jag får kalla henne min vän. Hon påminner mig dagligen om att verkligen LEVA. Hon är både där för mig i det som känns tungt och påminner mig om det vackra i livet. Alla borde ha en vän som hon och det var så fint att få fira henne igår.

Jag kände en sådan otrolig tacksamhet när jag var på väg hem igår. Det var verkligen en sådan där fin dag som påminde mig om hur fint livet kan vara. Har du haft något sådant ögonblick den senaste tiden?

Lästips: Höjdpunkter från den senaste tiden

1 Comment

  1. Pingback: Co-work och lunch på M.E.A.T. - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *