Lunch på Marie Antoinette i Malmö

Häromveckan var jag och åt lunch på Marie Antoinette i Malmö. Det var det perfekta stället att fylla på energi inför mitt samarbete med Erikshjälpen. Dagen till ära hade de börjat med råbiff, en av mina absoluta favoriträtter, så jag var såklart sugen på att åka dit och testa den. Det var en spännande variant med kimchi och andra tillbehör. Så himla gott!

Marie Antoinette är en riktigt mysig restaurang med vacker inredning vid Drottningtorget i Malmö. Det här var första gången jag var där men jag kommer definitivt komma tillbaka både över lunch och på kvällen. Det känns som den perfekta platsen att stanna till och ta en drink, planera in en kväll med vännerna eller ha en mysig date night.

Mysigt lunchställe i Malmö

Jag älskar att testa nya caféer och restauranger här i Lund och Malmö och det finns så många härliga ställen att besöka. Marie Antionette ligger på ett bra läge med gångavstånd till Malmö C och stadskärnan. Drottningtorget är dessutom ett mysigt läge i sig med många andra trevliga ställen runt omkring. Förutom att äta en god lunch kan du ta en glass och spela boule precis i närheten.

Något annat som ligger mig varmt om hjärtat, vilket du säkert redan har märkt, är ställen med inspirerande inredning. Det gör så mycket för min kreativitet att gå ut och äta något gott i vackra miljöer. Marie Antionette är verkligen ett sådant ställe.

Har du ätit lunch på Marie Antoinette i Malmö? Eller har du något annat tips på ett lokalt guldkorn? Då får du väldigt gärna dela med dig i kommentarsfältet.

Om du vill spana in fler av mina lokala tips så hittar du massor av idéer på caféer, butiker, restauranger och second hand i Malmö i den här kategorin.

Lästips: Middag på Atmosfär i Malmö

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *