Kvalitativ hudvård i vacker förpackning från Gilda Liljeblad

– Det här inlägget innehåller annonslänkar för Gilda Liljeblad –

Den senaste tiden har jag tagit upp mitt intresse för hudvård igen. Det är en sådan sak som jag har älskat hela mitt liv men som jag har satt åt sidan av olika anledningar. Nu är det slut på det. Jag har dedikerat valt ut produkter som jag tror kan passa min hud och vill hitta de där härliga go to-favoriterna som alltid funkar. Nu ser jag fram emot många härliga self care-stunder då jag bara kan pyssla om mig själv. Och de där mysiga små stunderna varje morgon och kväll att bara vårda min hud med hudvård som verkligen fungerar.

Två nya favoriter som har flyttat hem till mig är de här två från Gilda Liljeblad: Cleansing Oil och Regenerating Vitamin A Retinol Cream. De ingår båda i det här kitet som jag fick hem för ett tag sedan. Nu har jag använt dem ett tag och jag älskar dem. Rengöringsoljan känns så himla lyxig och nattkrämen är magisk för att reparera huden under tiden man sover. Hur härligt är det inte att få lite extra lyx och spara tid på samma gång?

Vackra förpackningar, healthy age och hudvård som verkligen fungerar

Gilda Liljeblads produkter kommer i riktigt vackra förpackningar som gör mig glad varje gång jag öppnar badrumsskåpet. När det kommer till badrumsartiklar föredrar jag ett lugnt och minimalistiskt utseende. En annan sak jag älskar är att Gilda Liljeblad beskriver sina produkter som ”healthy-age” istället för anti age. Jag har inget problem med att åldras men vill låta huden göra det på ett sätt som känns bra och härligt. Därför känner jag mig extra stolt över att ha valt just dessa produkterna till mitt badrumsskåp.

Om du är osäker på vad du behöver så erbjuder Gilda Liljeblad hudanalys online som du kan boka här.

Har du testat hudvård från Gilda Liljeblad? Har du någon personlig favorit?

Lästips: 5 vardagliga saker som innebär livskvalitet för mig

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *