Inspirerande möten och god mat i Malmö

Ibland känns det som att jag är i Malmö var och varannan dag, haha. Men det är så himla skönt att få miljöombyte och ny inspiration då och då. Igår hade jag två härliga möten inbokade. Först mötte jag upp Gabriella som är min kontaktperson på Yves Rocher och åt en god lunch på Mitt Möllan. Det var första gången jag åt på Bao Bao och det var SÅ gott! Om du har vägarna förbi Malmö är Mitt Möllan verkligen ett perfekt besöksmål. Det är som en galleria men med små, hållbara aktörer och en superhärlig foodcourt. Där kan du bland annat äta detta till lunch, ta en glass på Köld och dricka bubbletea på Bobbla. Någon dag ska jag ta mig dit och skriva en ordentlig guide och lägga upp här på bloggen.

God mat, second hand och småskaligt hantverk vid Möllan

Det finns så himla mycket att upptäcka där! Utanför foodcourten finns second hand både för stora och barn. Det finns en Beyond Retro-butik och butiken Kiddo som har fantastiska barnkläder. Det finns en tatueringsstudio, en blomsterbutik och handgjorda smycken. Oavsett vad du är intresserad av så finns det otroligt mycket fint, kreativt och inspirerande att kika på. Hoppa av på Södervärn om du tar regionbuss hit eller promenera från Triangeln om du tar tåget. Kring Möllan finns dessutom massor av annat härligt att upptäcka.

Fika, inspirerande samtal och möte med Ida

Vid tvåtiden begav jag mig mot Mat- och Chokladstudion och mötte upp fantastiska Ida. Jag har fått äran att jobba med henne och hjälpa hennes med hennes kursmaterial. Ida är Money Mindset Coach och har fantastiska program som hjälper kvinnor att skapa mer livskvalitet och finansiell frihet. Om du inte följer henne på Instagram så kan jag varmt rekommendera det. Hon bjuder på så många härliga tips och kloka tankar kring livet. Det har varit en ära att få arbeta med hennes material och få inspireras av allt hon gör. För mig är det en stor drivkraft att få hjälpa andra kvinnor att växa och utveckla sina verksamheter.

Jag kan även rekommendera ett besök på Mat- och Chokladstudion om du inte har varit där. Just nu har de semesterstängt men de öppnar igen 9 augusti. Där hittar du allt från underbara luncher till fantastiska bakverk. Allt är omsorgsfullt bakat från grunden och otroligt gott. Jag har skrivit om dem tidigare när de låg i andra lokaler på Amiralsgatan.

Lästips: Äventyr, god mat och fina samtal i Malmö

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *