Hitta ditt work flow med human design

Human design är ett fantastiskt verktyg inom många områden i vårt liv. Det kan hjälpa oss att förstå oss själva, att förbättra våra relationer och fatta bättre beslut. Men det kan även hjälpa oss att hitta vårt work flow. I en värld där vi ofta får höra att vi ska pusha oss själva säger human design att vi ska göra det som är lätt. Att vi är här för att gå in i de gåvor vi har, att det vi gör med lätthet är speciellt och att vi är här för att vara i flow. Väldigt fint, eller hur?

Så hur kan man hitta sitt work flow med human design? Och hur kan human design hjälpa oss att skapa hållbara arbetsplatser och hållbara människor? Det kommer jag gå in på här.

Vi har alla olika work flow enligt human design

Det första vi kikar på i human design när det kommer till work flow är din energityp. Hur en Generator arbetar är nämligen väldigt olikt hur en Manifestor arbetar och om vi förstår detta kan vi förstå både oss själva och varandra bättre. Det handlar dels om vilka delar av projekt vi fungerar bäst i. En Manifestor är till exempel som bäst i början av projekt, när saker ska initieras och sättas i rullning. En Generator däremot är den trygga, stabila energin som ser till att saker ros i hamn. En Projector kan gå in och tweaka och förbättra processer men är inte den som i första hand ska göra mycket praktiskt arbete. Och så vidare.

Att förstå hur de olika energityperna i human design fungerar och samspelar med varandra är en otrolig fördel för ett hållbart arbetsliv, ett hållbart entreprenörskap och hållbara människor. Det är en nyckel till mer produktivitet, effektivitet och smarta organisationer. En förståelse för human design kan ge dig både bättre work flow, självledarskap och förmågor att leda andra på ett bättre sätt. Coolt, eller hur?

Vad är ett bra work flow för dig?

En annan sak som spelar roll för vårt work flow är vår human design authority. Om du till exempel är emotional i human design, och har emotional authority, så har du en individuell dagsform. Du har alltså olika nivåer av energi inifrån dig själv oavsett vad som händer i omgivningen. Detta kan göra att du upplever att du orkar olika mycket olika dagar och är mer ojämn än någon som till exempel har sacral authority. En person med sacral authority kan däremot ha extremt olika nivåer av energier beroende på hur inspirerande eller givande ett projekt känns. Vårt sacral center är nämligen väldigt lustdrivet och det som känns som ett ”JA” i magen får igång den inre motorn medan det som känns som ett ”NEJ” gör en person med sacral authority dränerad.

Att följa det som känns bra är alltså A och O oavsett energityp eller authority i human design. Men hur fungerar detta i praktiken? Ska alla bara göra lite som de vill? Det finns såklart alltid saker vi måste göra som går emot vår design. Men även små förändringar i arbetslivet kan göra stor skillnad. Och att förstå att vi är olika är en otroligt styrka. Om någon persons sacral center säger ”NEJ” kanske någon annans säger ”JA” och då är det kanske okej att den personen gör det? Och om någon är som bäst på att starta upp och dra igång så kanske det är okej att någon annan tar över sedan om de är bättre på det? Det är lätt att tänka att det behöver vara krångligt att förändra gamla strukturer men ibland måste vi kanske omfamna att saker kan vara mycket enklare än vi tror.

Vill du ha hjälp att hitta tillbaka till ditt work flow?

Om du vill ha hjälp att hitta tillbaka till ditt unika work flow och bli mer produktiv på ett enkelt och härligt sätt så erbjuder jag min Human Design Business Boost för företagare. Här går vi igenom din karta utifrån just din business, jag lyfter dina gåvor och hjälper dig att hitta bättre flow. Det ger dig även ledtrådar kring hur du kan paketera dina gåvor i din branding. Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor eller vill boka din plats.

Du kan även boka en human design reading för att komma igång om human design är helt nytt för dig. Läs mer om hur en reading går till här och hör av dig om du har några frågor.

Lästips: Kom igång med Human Design

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *