Kom igång med Human Design

Så nu sitter du där. Kanske har du hört fantastiska saker om human design och hur det kan hjälpa dig i din personliga utveckling. Eller så har du sett ett inlägg om detta fantastiska verktyg. Du har skrivit in din exakta födelsetid och plats och är exalterad över få alla dessa fantastiska svar kring hur du kan låsa upp din fulla potential. Och fram får du…

Ett virrvarr av siffror, ord du aldrig har hört förut, linjer och symboler.

Human Design är ett otroligt verktyg men det kan också vara otroligt förvirrande. Framförallt när man precis har satt igång och försökt förstå det. Så oavsett hur långt du har kommit: Känn dig inte besviken eller överrumplad. Det är okej. Vi har alla varit där. Och med väldigt enkla medel kan du komma igång och förstå din design. Sedan kan du applicera den i verkliga livet steg för steg.

Human Design ska vara stärkande – Inte begränsande

Det första jag vill säga (eller skriva) till dig som vill komma igång med human design är att aldrig känna dig begränsad av det. Vissa ord kan nämligen kännas just så när man inte vet vad de innebär. Allt i human design har en skugg- och en ljussida och det är upp till var och en hur man använder det på bästa sätt. Men om man läser begrepp som ”The Gate of Chrisis” som är väldigt negativt klingande jämfört med till exempel ”The Gate of Money” så är det lätt att känna att det finns saker som är bra eller dåliga i human design. Så är verkligen inte fallet.

Human Design ska alltid vara stärkande så fastna inte vid vissa ord eller beskrivningar. Om något skaver eller känns begränsande – Lämna det och gå vidare med det som ger dig något. Det där andra kommer antagligen falla på plats med tiden men det är inte det du behöver gå in i just nu.

Vad är human design?

I det här inlägget har jag skrivit om vad human design är. Där skriver jag kort om vad human design är och hur du kan kolla upp din human design chart. Jag går även kortfattat in på vad energityp, strategi och authority är. Det är dessa delar som brukar vara enklast att börja applicera på verkliga livet. Genom att förstå dessa delar får vi även ledtrådar kring var vi kan ha plockat upp conditioning (påverkan) från omgivningen. För mig skedde dock magin när jag började förstå helheten i min chart och koppla samman de olika delarna. När man förstår den röda tråden i vem man är här för att vara, varför man har de olika gåvor man har och hur de olika delarna av ens design samverkar förändras verkligen allt. Och det var precis därför jag började erbjuda readings. För att ha möjligheten att ge andra den kraftfulla möjligheten att förstå sig själva på djupet och se hur var och en av oss verkligen är alldeles unik.

Så även om human design känns övermäktigt, kom igång! Läs lite här och lite där. Lyssna på något poddavsnitt. Fundera kring vad som resonerar med dig och hur det visar sig i ditt liv. Och om du vill ha allt presenterat och paketerat snabbt och smidigt för att du helt enkelt inte kan vänta så är det bara att kontakta mig på DM på Instagram eller via mail på tess.waltenburg@gmail.com och boka in en reading. Där går vi igenom din human design chart, du får den i pdf-format och du får även mina anteckningar med journaling questions utifrån din design så att du kan börja jobba med dina unika energimässiga gåvor direkt.

Lästips: Du kan göra vad som helst men inte allt på samma gång

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *