AW på San Greal med Ida och Lovisa

Jag är otroligt tacksam över alla fantastiska kvinnor jag har i min närhet. Det är så himla stärkande att ha personer omkring mig som peppar mig, stöttar mig och får mig att växa som person. Häromdagen spenderade jag en fantastisk kväll på San Greal i Malmö med Ida och Lovisa. Jag och Ida hade precis spelat in avsnitt för Below and Beyond podcast (in och lyssna här om du inte redan har gjort det) och vi tog en AW för att fira allt fint som har hänt i våra liv. Det var en sådan kväll som verkligen sätter guldkant på tillvaron.

Champagne, god mat och mysig stämning

San Greal är ett fantastiskt ställe på mysiga Sankt Gertruds innergård i Malmö. Här står champagne i fokus men de har även underbart god mat. Vi beställde in några olika glas efter rekommendationer och delade på olika rätter. För hur ska man kunna välja en sak när det finns så himla mycket gott att välja på? Nej men precis. Vad sägs till exempel om löjromschips? Långbakad biff? Eller kanske en ljuvlig tarte? Mmm. Förutom allt gott vi åt och drack njöt vi av den mysiga stämningen. Vill du ha guldkant på tillvaron? Gå dit bums och fira livet.

2022 är njutningens, upplevelsernas och lustens år

Under 2022 vill jag verkligen bjuda in mer lust och njutning i vardagen. I både det stora och det lilla. Att fira allt som går att fira och hitta de där små sakerna som sätter guldkant på tillvaron. Det kan vara allt från att baka en god kaka eller gå ut och dricka champagne till att ta en promenad i solen eller äta middag med vänner. Att stanna upp och leta efter saker som gör mig glad varje dag även om det varierar från en dag till en annan. Jag vill uppleva mer, känna mig fri och bjuda in mer lekfullhet i vardagen.

Vad ger dig njutning i vardagen? Har du några härliga vardagslyxtips att dela med dig av?

Lästips: 5 vardagliga saker som innebär livskvalitet för mig

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *