Hitta boende inför semestern via Stugknuten

– Betalt samarbete med Stugknuten –

Svemester är något av det bästa jag vet. Det är verkligen fantastiskt att få utforska närområdet och uppleva nya saker utan att behöva åka långt. Som du säkert förstår älskar jag även lösningar som gör det enklare att resa hållbart. Stugknuten är ett initiativ som gör det enklare för privatpersoner att hyra ut och hyra stugor. Det finns till exempel jättefina stugor och hus att hyra här i Skåne, titta mer här för att hitta platser nära dig!

Hyr stuga eller hus inför semestern

Jag har inte planerat vår semester ingående än så jag har varit inne på Stugknuten och kikat på det som känns tillgängligt där. Det finns verkligen otroligt mycket att välja på och det får mig att drömma mig bort till äventyr och utflykter. Vad sägs till exempel om att bo i ett skånskt korsvirkeshus omgiven av fält så långt ögat kan nå? Eller att hyra en stuga vid Skånes kust där man vaknar till doften av hav? Oavsett om du vill vakna upp till lummig natur, ha nära till en sjö eller bo en vecka i ett gathus så finns det någonting för dig. Det är lätt att ta för givet allt som finns i närheten men det finns så mycket vackert att uppleva här i Skåne och Stugknuten gör det enkelt att hitta boende där just du vill ha svemester. Det är dessutom väldigt smidigt och prisvärt för oss som har barn i och med att många av de tillgängliga boendena har flera rum. 

Var åker du på svemester?

Att kika in på en sida som Stugknuten kan ge så mycket inspiration kring vad man kan göra på sin semester. Du kanske helst vill hyra huset först och planera in härliga utflykter efter det? Eller så har du en redan idé om vackra platser du vill besöka och letar upp ett boende som passar just dina behov? Genom att hyra boende i närheten av vår hemort blir det enklare att resa och semestra hållbart. Hos Stugknuten finns många prisvärda och bra alternativ. Jag sitter redan här hemma och drömmer mig bort till härliga sommardagar. Det ska bli så kul att planera in kommande äventyr tillsammans med barnen. 

Har du planerat din semester än? Dela gärna med dig av dina bästa hållbara semestertips i kommentarsfältet. 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *