Nedsatt mat och förbrukningsartiklar på #blackweek

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Jag är, som ni säkert redan vet, inget större fan av reor och kampanjdagar som Black Friday. I mina ögon är det alltid bättre att göra medvetna köp än att impulsshoppa på rean. Med det sagt så tror jag dock att man kan göra genomtänka köp även under dessa kampanjer. För mig gör det stor skillnad att se över rabatter och kampanjvaror när jag handlar allt från mat och förbrukningsvaror till saker till barnen.

Precis som med allt annat tycker jag inte att det behöver vara svart eller vitt. Det viktiga är att vi tänker igenom våra val och försöker fatta så bra beslut som möjligt. Att köpa det du ändå hade tänkt köpa under reor och kampanjer behöver inte vara en dum idé, men du sparar alltid mer pengar genom att inte köpa något alls. Du kan läsa mer om hur jag tänker kring medvetna reaköp här. I det här inlägget tänkte jag fokusera på två saker jag ofta köper på kampanj: Mat och förbrukningsvaror.

Den här veckan har nämligen en av mina absoluta favoritbutiker på nätet, Bodystore, superbra kampanjer. Jag började handla därifrån för många år sedan när jag började köpa mer ekologiskt och har alltid varit supernöjd. De har ett bra utbud, generösa kampanjer och fantastisk service. De har dessutom bemött mig på bästa möjliga sätt även när jag har varit missnöjd med något, vilket är väldigt viktigt för mig. Det visar att de verkligen bryr sig om sina kunder.

Jag handlar regelbundet från Bodystore och fyller på med städartiklar, som bikarbonat och äppelcidervinäger, och skafferivaror. Det är även därifrån jag köper våra kosttillskott. Igår fick jag hem en beställning som innehöll lite gott och blandat. Städprodukter, skönhetsprodukter och mat. Jag köpte bland annat Weledas Skin Food kräm som jag tycker är toppen och en ögonkräm från Dr Organic. Till skafferiet köpte jag bland annat svart ris, kokosgrädde, kokossocker, cashewnötter, gnocchi, mandelmjölk och kokosolja. Allt på kampanj. För vår familj gör de där 20 – 25 % otroligt stor skillnad.

Idag är det black friday och vi bombas med inlägg med kampanjer, rabatter och reor. Fundera kring vad du verkligen behöver och köp bara det som verkligen kommer till användning. Det kan göra stor skillnad att till exempel fylla på skafferiet, städskåpet och badrumsskåpet med ekologiska produkter under dessa dagar men undvik onödiga köp. Fördelen med att handla skafferivaror från till exempel Bodystore är att det är varor som står sig länge. Att ha ett välfyllt skafferi är en riktigt vardagsräddare för oss.

Så om du vill passa på och fylla på skafferiet, städskåpet eller badrumsskåpet med saker du ändå använder kan jag varmt rekommendera Bodystores kampanj. Jag blir dessutom väldigt glad om du går via mina annonslänkar i inlägget då det ger mig lite provision utan att kosta dig något extra. På så sätt gör du det möjligt för mig att göra det jag gör och det är jag otroligt tacksam för.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *