Spara pengar genom att byta till Vimla

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Vimla

Jag spenderar gärna pengar på saker som ger mig livskvalitet men tycker även att det känns fantastiskt att dra ner på onödiga kostnader. Genom att vara medveten om vad jag lägger mina pengar på får jag mer pengar, tid och frihet över till det som faktiskt är viktigt för mig. En sak jag regelbundet ser över är olika abonnemang. Kostnader som tickar på varje månad blir ju lätt stora summor i längden så att se över just det kan ge en stor extra skjuts till ditt sparande.

Nu är det exakt ett år sedan jag bytte abonnemang till Vimla och jag är SÅ nöjd med mitt beslut. Det har sparat mig flera hundralappar i månaden och jag är supernöjd med abonnemanget. I början betalade jag 40 kronor i månaden på grund av en kampanj och nu betalar jag 80. Det finns såklart olika typer av abonnemang beroende på ens behov men jag tycker ändå att det är ett fantastiskt pris. Jag hade hört runt redan innan kring vad andra tyckte och jag kan inte annat än hålla med om att det är hur bra som helst. För visst finns det mycket roligare saker att lägga pengar på än just mobilabonnemang och andra löpande kostnader?

Vill du också byta till Vimla? Gör det gärna här så får jag lite provision utan att det kostar dig något extra. Det gör det möjligt för mig att göra det jag gör och fortsätta skapa blogginlägg och annat innehåll som jag för det mesta gör på obetald tid. Just nu kan du till exempel signa upp dig för abonnemanget som ger 3GB surf för 25 kronor i de två första månaderna, sedan går det över till en månadskostnad på 100 kronor.

Har du bytt till Vimla än? Om inte, vad ska du göra med pengarna du sparar?

Lästips: Spartips: Handla medvetet på rean

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *