Sköna, GOTS-certifierade trosor och leggings

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Jag ÄLSKAR sköna underkläder och bekväma basics. Det är en så himla härlig känsla när man hittar trosor, leggings och strumpbyxor som verkligen är sköna, stöttar kroppen och sitter bra. Vad man gillar är såklart personligt och det viktiga är att hitta det man själv trivs i. För mig gäller de här kriterierna när det kommer till trosor: De ska vara sköna, höga i midjan, hålla sig på plats, vara gjorda i sköna material och gå att röra sig i. Som en del av min kropp som bara finns där och stöttar. Och vet du? Jag har hittat nya favoriter från Lindex som dessutom är GOTS-certifierade.

Sköna, ekologiska bomullstrosor med hög midja

Mina svarta bomullsleggings hade slitits ut totalt och jag behövde även nya trosor så jag la en beställning hos Lindex och blev KÄR. De här ekologiska trosorna och leggingsen är helt i min smak. Trosorna, som du hittar här, är i boxermodell med hög midja som sitter helt perfekt enligt min smak. De kostar 179 kronor för tre par vilket jag tycker är ett väldigt bra pris, framförallt då de är tillverkade av ekologisk bomull och GOTS-certifierade. Perfekta vardagstrosor!

GOTS-certifierade tjocka bomullsleggings

När jag väljer leggings vill jag gärna ha varianter i bomull men som är ordentligt stretchiga och sitter på plats. Leggingsen som jag köpte, som du hittar här, är också höga i midjan och GOTS-certifierade. De har en bred resår upptill, är sköna och håller sig på plats utan att skära in i magen. Både trosorna och leggingsen är riktigt mjuka och sköna men känns ordentliga i kvaliteten. Jag ser fram emot att ge er en uppdatering lite längre fram när jag har använt och slitit på dem.

Medvetna nyinköp, hållbarhet och good enough

Precis som med allting annat så tänker jag ett varv extra innan jag köper nytt, och om jag gör det väljer jag såklart gärna ekologiskt och GOTS-certifierat. Just trosor och leggings är en sådan sak som jag ofta köper nytt men sliter med hälsan. Jag tänker att det viktiga där är att verkligen utgå från vad man själv använder och behöver. Alla produkter vi köper har ett avtryck, det kommer vi inte ifrån, men vi kan göra så medvetna val som möjligt. Ibland får good enough vara good enough även när man vill leva hållbart och göra medvetna val.

Det är samma sak när jag lägger upp annonslänkar här på bloggen. Det är inte för att du ska köpa något du inte behöver eller har användning av. Men om du ändå ska köpa något så får du gärna gå via mina länkar. Det är inte för att skapa en köphets utan helt enkelt för att jag vet att det finns vissa saker man ändå behöver, och då delar jag gärna med mig av mina tips.

Hur tänker du kring medvetna nyinköp?

Lästips: Hållbara lounge- och sovplagg

1 Comment

  1. Pingback: Så lyckas du med affiliate marketing - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *