Alla borde läsa Untamed av Glennon Doyle

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ginza

Jag vet, jag vet. Jag har sagt det här innan men ALLA borde läsa Untamed av Glennon Doyle. Det är en helt fantastisk bok som på djupet får en att fundera kring livet. Hur vi begränsar oss själva och varandra och hur mycket vackrare världen faktiskt hade kunnat vara om vi lyssnade inåt. Glennon Doyle sätter verkligen ord på så mycket jag har känt och tänkt på. Hur vi lär oss att svika oss själva och glömmer bort våra egna drömmar. Att vi knappt reflekterar över de burar och boxar vi lever inom. Och framförallt: Den värld som är möjlig om empati och kärlek för både oss själva och omgivningen fick styra.

”Budskapet går verkligen in i märgen, berör och rör om.”

Kapitlen i Untamed är korta och allt som är skrivet i boken är menat att vara just där. Det är inte en massa tomma ord, utfyllnad och beskrivningar. Alla kapitel är slagfärdiga och går rakt in i hjärtat. Jag var fångad från första stund och får ta pauser och lägga ner den när jag läser. Budskapet går verkligen in i märgen, berör och rör om. Om jag får rekommendera en enda bok som alla borde läsa så är det just denna. Den säger så mycket om världen vi lever i och hur saker och ting faktiskt hade kunnat se annorlunda ut. Den får mig att känna sorg över allt vi går miste om när vi inte lär oss att leva fullt upp men även hopp inför framtiden.

Om du är sugen på att läsa Untamed av Glennon Doyle så finns den till exempel att beställa via till exempel Ginza. Den finns även på svenska med titeln ”Otämjbar”. Och du? Om du uppskattar tipset och vill köpa boken så blir jag väldigt glad om du går via mina länkar. Det ger mig lite provision som gör det möjligt för mig att göra det jag gör utan att kosta något extra för dig. Tack!

Untamed av Glennon Doyle
”Untamed” av Glennon Doyle
Alla borde läsa Untamed av Glennon Doyle
”She quit being good so she could be free”

Lästips: Kan självkärlek vara en god lunch?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *