En lördag i Lund

Jag älskar att spendera tid med hela familjen, men ibland är det mysigt att göra saker på tu man hand med ett av barnen. Den här helgen gjorde vi just det. Jag och min yngsta hade en mysig lördag i Lund när resten av familjen var på kalas. Vi köpte ost på Reko Deli, fikade på Hovby no 9 och bara hade det mysigt. Det var en grå dag men det var ändå härligt att promenera runt bara vi två.

Reko Deli är en av mina absoluta favoritbutiker här i Lund. Där köper vi våra ekologiska ostar till helgen, ofta lokala dessutom, och annat gott. De har massor av fina och goda presenter till nära och kära. Förutom ost slinker ofta choklad, mandlar, marmelader och kex ner i påsen. Jag hoppas att jag kan delta i någon av deras ostprovningar någon gång.

Hovby no 9 ligger mig också varmt om hjärtat, trots att de nyligen har öppnat igen. Här dricker jag gärna varm choklad gjord från grunden. Den med chili är min favorit men det finns även vanlig och med apelsin. Miljön är mysig med vackra tavlor och omsorgsfullt vald inredning. Den som vill kan till och med kika in på tillverkningen genom ett fönster. Jag älskar även att köpa med mig deras praliner, till mig själv eller att ge bort som present.

Jag och min yngsta hade en mysig lördag i Lund
Lund - Kullerstensgator och vackra hus

Mysiga lilla Lund

Vi hade verkligen en mysig lördag i Lund. Jag känner att jag kan uppskatta staden på riktigt nu. Det är nog lätt när man är uppvuxen någonstans att ta det som är bra för givet. Jag tror att jag behövde flytta härifrån ett tag för att, som nu, kunna njuta av allt. Kullerstensgatorna, den mysiga stämningen, alla fantastiska lokala caféer. Här finns det mesta jag behöver och uppskattar på ett och samma ställe.

Här är en video från våran dag. Gillar du att följa med oss i vardagen? Föredrar du vloggar eller blogginlägg? Berätta gärna i kommentarsfältet! Det är såklart roligast att skapa innehåll som uppskattas.

Vad har du gjort i helgen? Vad är dina planer för den här veckan? Själv tycker jag att det har varit svårt att komma igång efter ledigheten men jag jobbar på det. Det känns dock mycket enklare ju ljusare det blir ute. Jag får en helt annat energi när våren kommer.

1 Comment

  1. Pingback: Invigning av Återbruket på Mobilia i Malmö - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *