En härlig morgonritual för kropp och själ

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet hos Young Living och annonslänkar till Jordklok –

Igår vaknade jag av mig själv vid fem på morgonen. Jag hade egentligen velat sova lite längre. Men fördelen med det var att jag kunde göra en lång och härlig morgonritual. Den här gången plockade jag fram min torrborste, min yogamatta, min skrivbok och flera olika eteriska oljor. Det blev Frankincense, Peppermint, Lemon och Cypress. Att få landa i mig själv innan dagen drar igång på riktigt gör så mycket för mitt humör.

Morgonritual med eteriska oljor

Cypress använde jag till torrborstningen. När jag gör det droppar jag i en droppe som jag drar genom borsten innan jag börjar torrborsta. Det gör gott för cirkulationen och ger en superhärlig känsla i kroppen. Du hittar torrborsten jag använder här. Frankincense droppar jag på kronchakrat, masserar in i hårbotten och djupandas. Det är en väldigt grundande olja med härlig doft som jag aldrig får nog av.

Peppermint använde jag till att göra ett scent tent. Det gör jag genom att droppa en droppe i handflatan, viktigt att det är långt ner och inte på fingrarna, för att sedan kupa händerna över ansiktet och andas. Var försiktig så att du inte får oljan på fingrarna då de hamnar nära ögonen. Lemon tar jag på min hals för att släppa taget om ilska. Det är väldigt hjälpsamt för mig som är Manifestor i human design då det är vårt not self theme.

En rofylld och energigivande stund

Jag älskar att använda eteriska oljor i min morgonritual. Det känns så lyxigt och rogivande. Att de dessutom har stöttande egenskaper både för min kropp och mina känslor är pricken över i. Här fick jag in en härlig mix av olika oljor som gav mig en rofylld och energigivande stund.

Hur ser en riktigt härlig morgonritual ut för dig? Eller föredrar du kanske en kvällsritual istället? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.

Om du vill beställa rena eteriska oljor av hög kvalitet till din morgonritual kan du gå in direkt via den här länken. När du kommer in där ska mitt värvar-ID redan vara ifyllt. Annars kan du själv fylla i 30566712 i fältet ”Om värvaren”. På så sätt får du mig som din personliga guide.

När du kommer in där ser du olika startkit som finns men du kan även sätta ihop din egen beställning. Om du vill göra det så får du gärna skriva till mig på Instagram så ger jag tips och idéer kring vilka oljor som skulle kunna passa dina behov.

Lästips: Eteriska oljor för emotionell stöttning

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *