Härlig brunch på Grand Hotel i Lund

Det finns så mycket härligt att upptäcka här i Lund. Nu när världen har öppnats upp igen så längtar jag verkligen efter nya upplevelser. Jag har en lång lista av saker jag skulle vilja göra från att testa på rugby till att äta picknick i Botaniska Trädgården. Mmm, så härligt! Att sommaren verkar vara på ingång nu gör ju inte äventyrlustan mindre direkt.

För ett tag sedan besökte jag, Jossan, Charlie och Simon Grand Hotels brunch. Vi har egentligen vår lördagsklubb som ses då och då. Den här gången var vi dock rebelliska och sågs på en söndag istället. Som det kan gå! Grand Hotels brunch erbjuder en bred variation av delikatesser. Du kan välja mellan allt från äggröra och bacon till våfflor och desserter. Jag uppskattade verkligen att det var så pass mycket som inte brukar tillhöra en vanlig hotellfrukost i och med att Grand Hotel erbjuder det också.

God mat och fantastiskt läge när du äter brunch på Grand Hotel i Lund

Att äta frukost eller brunch på Grand Hotel i Lund är en underbar upplevelse. Maten är ljuvlig men du får även njuta av vackra lokaler, fina uppläggningar och ett fantastiskt läge. Om du vill lyxa till det ordentligt kan du självklart spendera en natt här och njuta av en god frukost på morgonen. Jag har sovit här en gång och jag kan varmt rekommendera ett besök om du vill spendera en natt i Lund.

Om du vill äta brunch på Grand Hotel i Lund så är mitt tips att boka bord. Ta dig tid och gå flera rundor. Lägg upp lite av varje för det finns otroligt mycket att välja på. Dra ihop ett gäng vänner som älskar mat lika mycket som du och njut. När du är klar kan du promenera bort till Stadsparken, gå en runda i stan eller besöka domkyrkan. Grand Hotel i Lund ligger på bästa läge så du kan enkelt turista och uppleva allt fint Lund har att erbjuda.

Vill du har fler tips på saker att göra i Lund? Spana gärna in den här kategorin där du hittar massor av tips och guider. Har du varit på brunch på Grand Hotel i Lund? Vad tyckte du?

Lästips: Söndag, picknick i Botaniska Trädgården och pizza på Folk

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *