Det perfekta röda läppstiftet

– Det här inlägget innehåller annonslänkar för Yves Rocher –

Du har säkert märkt att jag älskar rött läppstift. För mig är det en sådan sak som enkelt kan pigga upp en grå dag. Eller en vardaglig outfit för den delen. Nummer 06 från Yves Rocher är det perfekta röda läppstiftet om du frågar mig. Det är matt, håller länge och är i en perfekt röd nyans. Sedan tycker jag att priset, som i nuläget ligger på 199 kronor, är väldigt prisvärt också. Framförallt med tanke på kvaliteten.

Jag har använt Yves Rochers läppstift i flera år nu, vilket du säkert har sett om du har följt mig ett tag, och jag älskar dem. Deras smink håller verkligen hög kvalitet med tanke på priset. Här kan du ser ett annat läppstift jag gillar som är i en mjuk, vårig, rosa nyans. Ett riktigt härligt vardagsläppstift.

Har du något favoritläppstift? Ett rött läppstift som är det perfekta röda läppstiftet enligt dig? Eller någon annan härlig sminkprodukt som piggar upp en vardaglig outfit?

Lästips: Skapa en hållbar garderob

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *