Vårigt, matt läppstift från Yves Rocher

– Betalt samarbete med Yves Rocher

Nu känns det äntligen som att våren är på ingång! Jag njuter för fullo av solens strålar och känner att både orken och inspirationen börjar komma tillbaka. Vädret påverkar mig otroligt mycket och jag har längtat efter ljuset efter en lång vinter. Det gör mig sugen på att testa nya saker, vara kreativ och sätta guldkant på vardagen.

Guldkant på vardagen

För mig behöver livskvalitet inte handla om storslagna saker utan snarare om det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron, ger mig ny energi och inspiration. En sådan sak är att pigga upp en grå dag med ett härligt läppstift. Det går snabbt och enkelt men gör så mycket för mitt humör! Jag är ganska enkelt på det sättet. De där små sakerna kan göra allt för mitt humör och jag gillar att lägga till något som gör en vanlig vardag piffigare och roligare.

För ett tag sedan testade jag det här läppstiftet från Yves Rocher för första gången och jag förälskade mig i det direkt! Det är ett matt läppstift och färgen (nummer 150) är en varm rosa nyans som ger mig vårkänslor. Du hittar det här i deras webbshop. Det ger lagom mycket färg och passar fint både till vardags och fest. Jag använder sällan rosa, varken på kläder eller smink, då jag är väldigt varm i tonen och många rosa toner drar mot blått eller lila. Det här passar mig dock perfekt då det är i en härlig, varm, korallfärgad nyans.

Vilka små saker i vardagen gör dig glad?

Yves Rochers matta läppstift är mina favoriter sedan ett bra tag tillbaka och jag älskar att hitta nya nyanser jag gillar. Du kan bland annat se en härlig röd nyans, nummer 156 MAT, på mig här. De håller väldigt hög kvalitet för sitt pris och jag kan varmt rekommendera dem.

Lästips: Hållbara nagellack i höstens färger från Yves Rocher

1 Comment

  1. Pingback: Schampookakor och koncentrerade produkter - Ett enkelt sätt att göra mer hållbara val - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *