Det här känns så himla rätt

I förrgår hade vi ett otroligt fint samtal i Empowered. Och det fick mig verkligen att känna att det här är så himla rätt. Att det är så här jag vill jobba. Jag vill bygga riktiga relationer och en känsla av community. Prata om saker som verkligen spelar roll och få connecta med dig kring det du går igenom. Dela erfarenheter och insikter och få guida dig på din resa. Att arbeta med sig själv är någonting vi måste välja själva men det betyder inte att vi behöver vara ensamma i det.

”Att arbeta med sig själv är någonting vi måste välja själva men det betyder inte att vi behöver vara ensamma i det.”

Under samtalet i förrgår pratade vi om allt mellan himmel och jord när det kommer till human design och självkärlek. Vi pratade bland annat om hur läskigt men viktigt det kan vara att våga visa hela oss själva i relationer oavsett hur den andra reagerar. Sedan pratade vi om hur de stora processerna när det kommer till självkärlek och personlig utveckling ofta är sammankopplade med vardagliga handlingar och vanor. Utöver det pratade vi om matvanor och att ta ansvar för hur vi mår utan skam och skuld.

”Det är så häftigt att se vad som händer när vi peppar och stöttar varandra. Och det känns så rätt för mig som Manifestor att få vara den som drar igång sammanhangen och skapar utrymme för andra att växa.”

Det är så häftigt att se vad som händer när vi peppar och stöttar varandra. Och det känns så rätt för mig som Manifestor att få vara den som drar igång sammanhangen och skapar utrymme för andra att växa. Jag ser så mycket fram emot att göra den här resan med dig och bygga upp Empowered som ett community där vi alla kan växa och ta plats precis som vi är. Har du några tankar kring vad du skulle vilja ta del av i Empowered? Skulle du vilja önska några speciella meditationer eller andra resurser? Eller kanske en workshop kring ett ämne kopplat till självkärlek? Dela gärna i en kommentar här eller skriv till mig på Instagram.

Empowered är mitt community för dig som vill ha pepp, inspiration och gemenskap för mer självkärlek i vardagen. Du får både resurser, som till exempel guidade meditationer och journaling questions, att jobba med själv och tillgång till ett community där du kan dela din resa med andra. Du kan antingen gå med för 111 kronor i månaden eller för 1111 kronor för ett år (och få två månader gratis). Läs mer här.  

Lästips: Dina limiting beliefs är inte en definitiv sanning

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *