Empowered – Självkärlekscommunity för hållbar förändring

Känner du dig fast? Som om du försöker skapa förändring i ditt liv men alltid trillar tillbaka i gamla vanor? Finns det en röst inom dig som viskar att det finns någonting mer än det du har lärt dig att nöja dig med? Vill du skapa hållbar förändring i ditt liv och utöva självkärlek på vardaglig basis?

Empowered är ett medlemskap och community som finns där för dig som vill ha vägledning, stöttning och verktyg för självkärlek. Med utgångspunkt i human design guidas du till hållbara rutiner som känns rätt för just dig. Du får hjälp att släppa taget om det som inte längre känns rätt i ditt liv och komma tillbaka till dig.

Det är ett medlemskap för dig som vill ha support och community men som vill ta saker i din egen takt och på dina egna villkor. Du får både resurser du kan arbeta med själv och möjlighet att dela tankar, funderingar och erfarenhet med andra i vårt community. Materialet finns till för att hjälpa dig att komma igång och skapa hållbara förändringar i just ditt liv.

Vet du ingenting om human design sedan innan? Bara lugn. Du behöver inte ha några förkunskaper om human design när du börjar och resurserna är anpassade för att du ska kunna komma igång direkt.

Sagt om medlemskapet:

”Det Tess har byggt upp är ett riktigt Human Design community, där vi får utforska vilka vi är i grunden, utan alla lager vi samlat på oss. Hon påminner oss om vår grundkraft och i hennes material och workshops diskuteras verkliga situationer och hur vi kan bryta gamla mönster för att använda vår verkliga energi. Det vi föddes till att använda i ett naturligt flow. Det fantastiska är att diskussionerna fortsätter efter workshopen i facebook-gruppen. Här delas erfarenheter om bl.a. olika energityper, profiler och hur det kan se ut i vardagen. Medlemskapet i stort har hjälp mig att få perspektiv och förståelse för mig själv och andra på ett helt nytt sätt. Det är för dig som vill expandera din förståelse för dig själv och andra, med det konkreta verktyget Human Design i grunden och med Tess som håller dig under vägen. Tess är en otroligt tydlig lärare, vägledare och kan sätta ord på sådant som har varit svårt för mig att uttrycka med ord. Är så tacksam för resan!

Medlemskapet i Empowered inkluderar:

  • Tillgång till vårt Facebook-community där du kan dela tankar, reflektioner och erfarenheter med andra.
  • En plattform där du får tillgång till nya resurser som journaling prompts, meditationer och övningar för självkärlek varje månad. Du får även tillgång till resurser från tidigare månader.
  • Minst en live workshop, som även sparas, varje månad.

Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Gå med i Empowered för 111 kronor i månaden här: