Bubbles & Lunch på MJ’s i Malmö

Vacker inredning. Fantastisk mat. Inspiration. Finns det något mer man kan önska? Allt det finns att hitta på MJ’s i Malmö, en oas av vackra intryck och underbara smakupplevelser. Här kan du sova i fantastiska rum, anordna event, äta frukost och njuta av gott vin. Eller som jag föredrar: Äta lunch med bubbel på fredagar. Jag har varit där flera gånger och det är alltid lika gott.

En lunchupplevelse utöver det vanliga

Jag har varit på Bubbles & Lunch på MJ’s ett par gånger nu och jag blir aldrig besviken. Maten är helt enkelt fantastisk. Miljön likaså. Ljusinsläppet gör att jag nästan känner att jag sitter på en vacker uteservering. Jag kan tänka mig att det här är en perfekt plats för den som vill bo på hotell för en natt eller två för att ladda batterierna i sin egen hemstad. Semesterkänslan är redan fixad.

Vackra miljöer på MJ's i Malmö
Lunch på MJ's i Malmö

Vacker miljö i centrala Malmö

Jag har alltid haft en svaghet för vackra miljöer. Det ger mig så mycket ny inspiration att besöka nya platser och få nya intryck och idéer. På MJ’s känns allt så genomtänkt. Maten, inredningen och känslan. Man får kliva in i en annan värld en stund, om det så bara är över lunchpausen. Det finns nästan alltid en dessert att avnjuta efteråt för den som är sugen på det. Jag hoppas att jag får tillfälle att testa deras frukost vid tillfälle och ser fram emot att äta deras fantastiska lunch fler gånger.

Vill du besöka MJ’s? Du hittar hotellet på Mäster Johansgatan 13 i Malmö och mer information på deras hemsida.

MJ's i Malmö
Jordgubbsdessert på MJ's i Malmö

Vad gör du när du vill fylla på med ny energi och inspiration? Finns det miljöer nära dig som får dig att känna dig extra kreativ? Dela gärna med dig av dina bästa tips i kommentarsfältet!

Lästips: Lokal turism i Skåne: Underbara Malmö Saluhall

1 Comment

  1. Pingback: Mat- & Chokladstudion i Malmö - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *