Att låta minnena vara med en i vardagen

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Smartphoto

Jag har alltid tyckt att det är viktigt att framkalla bilder. Att ha fotoböcker. Låta minnen, kärlek och relationer ta plats i mitt hem. För mig är det något av det finaste jag kan pryda mina väggar och hyllor med. Den senaste tiden har jag även beställt allt fler fotoprodukter som används i vardagen. När pappa gick bort kände jag verkligen att jag vill att han ska få finnas med i vår vardag. Att låta oss minnas honom så ofta vi bara kan. Jag beställde kylskåpsmagneter och koppar som barnen ser ofta. Memoryn och en t-shirt till mig själv.

Det känns så viktigt att vi pratar om honom. Minns honom. Ser tillbaka på saker vi har gjort tillsammans. Att få hedra honom i både det stora och det lilla. Och få prata om de saker vi har gjort tillsammans med barnen och de minnen jag själv har. På så sätt får de fortsätta lära känna honom genom mig och det är en liten tröst mitt i allt. Att han får leva kvar genom oss på något sätt.

Att framkalla bilder och beställa fotoprodukter kan betyda så mycket

Vi har kylskåpsmagneter med foton och barnen börjar ofta prata om dem. Det påminner även mig om hur tacksam jag är över alla personer jag fortfarande har i mitt liv. Och hur viktigt det är att både låta sorgen ta plats och vara glad över allt vi fortfarande har kvar.

Jag gillar att beställa fotoprodukter och framkalla bilder via Smartphoto. De har en hel del att välja på och jag är väldigt nöjd med kvaliteten på det jag har beställt hittills. Förutom produkterna i det här inlägget har jag även köpt de fyrkantiga bilderna till mina polaroidfotoramar därifrån.

Brukar du framkalla bilder och köpa fotoprodukter? Eller föredrar du digitala bilder?

Lästips: Snygga till en byrå med vintagefärg!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *