Arkivet second hand i Stockholm

Det är kanske inte läge att ge tips på butiker just nu. Men jag vill verkligen tipsa om och lyfta fantastiska Arkivet Stockholm för er som bor där. Tipset kommer självklart finnas kvar här på bloggen och de har även börjat sälja online via deras Instagram. Helt perfekt! På Arkivet Stockholm hittar du utvalda second hand plagg och det känns precis lika lyxigt att handla där som i en ”vanlig” butik. Jag har blivit tipsad om dem flera gånger och var så glad över att jag äntligen hann dit sist jag var i Stockholm, innan Corona-pandemin bröt ut.

Välsorterad second hand i Stockholm

På Arkivet i Stockholm hittar du väl utvalda plagg som är presenterade på ett snyggt sätt. Det är ett perfekt ställe att börja för dig som vill komma igång med second hand men som inte har intresset eller tiden att leta själv. Priserna är generellt lite dyrare än i andra second hand-butiker jag brukar handla i men jag tycker att det är värt pengarna dels då det är välsorterat och dels då de har många fantastiska kvalitetsplagg.

Så vad hittade jag då? Jag gjorde två riktigt bra köp. En grå kappa och en härlig, fluffig cardigan. Båda från Acne Studios. Det var sådana plagg som jag känner att jag kan ha en lång, lång tid och som passar nästan året om. Kappan är tunnare och perfekt att kombinera lager på lager, öppen eller stängd. Koftan är luftig och skön men värmer bra och passar både för kyliga vårkvällar och under en kappa på vintern. Jag är så nöjd!

Har du besökt Arkivet någon gång? Vilket är ditt bästa fynd därifrån i så fall? Här kan du se plaggen jag köpte i filmformat tillsammans med andra second hand-fynd från Sellpy:

Lästips: Uppdatera garderoben med second hand

1 Comment

  1. Pingback: Beyond Retro i Stockholm - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *